Winactie: Maak kans op de Staycation guide!

Woehoe, we hebben een leuke nieuwe winactie op je te wachten staan! Heb jij al je vakantie achter de rug of blijf je dit jaar gezellig thuis, dan hoeft dat helemaal niet saai te zijn want er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen in eigen land. En dat weten we door het gloednieuwe boek Staycation die ramvol staat met leuke tips voor Nederland en België. Enne, guess what: jij kan een exemplaar winnen! 

Ik denk dat we het allemaal wel met elkaar eens zijn dat deze zomer een van de beste is, nee het is een feit dat het de beste zomer is die we ooit hebben gehad in Nederland! Wat een temperaturen hebben we, echt ongelofelijk. Inmiddels zijn er (eindelijk) ook wat koelere en ook nattere dagen in het vooruitzicht, wat ook wel weer lekker is. Mocht je geen vakantie (meer) gepland hebben, wees dan niet getreurd want ook in eigen land is onwijs veel leuks te doen!

Dat vond Anne van YourLittleBlackBook.me ook, want zij heeft onlangs het boek Staycation uitgebracht. In dit prachtige (en dikke!) boek vind je allerlei tips voor een gezellig weekendje weg, een dagje weg of zelfs een midweek weggaan met je vrienden of familie – en dat gewoon in Nederland of België. In Staycation vind je 22 verschillende cityguides met daarin tips voor activiteiten en logeeradressen die zeker het waard zijn om te bezoeken en doen!

In het boek staat ook een bucketlist, waarmee je elke week iets nieuws kunt ontdekken in Nederland en België. Super leuk en handig als stok achter de deur om nu eindelijk er echt eens op uit te gaan. Anne heeft samen met haar favoriete bloggers, vloggers en Instagrammers deze bucketlist gemaakt en kunnen je met trots vertellen dat onze tips ook in dit boek staan. Hoe leuk!

Winnen!

Ben je nu ook super benieuwd geworden naar Staycation en heb je ook zin om meer te doen in eigen land? Dan hebben we leuk nieuws voor je, want we mogen 3 exemplaren verloten onder onze volgers! We hebben gemerkt dat winacties het makkelijkste lopen via Instagram (want daar kunnen we jullie het beste bereiken!) dus daar hebben we deze winactie ook georganiseerd.

Mocht je een exemplaar willen winnen, ga dan snel naar ons Instagram account en de winactie-foto en doe mee! De winactie is geopend t/m 15 augustus 2018 en open voor zowel Nederland als België. Hierna zullen we zo snel mogelijk de winnaars privé contacteren via Instagram, dus houd je inbox in de gaten. Succes!

Wil je niet meedoen met de winactie en Staycation gewoon zelf aanschaffen, dat kan natuurlijk ook!
Het boek is o.a. te koop via Bol.com voor €20,- 

Ga jij er graag op uit in eigen land? En wat is jouw favoriete plekje in Nederland of België?

Liefs, Larissa
@travellab.nl / @larissaverbon 

Share:

4 Reacties

 1. Avatar
  Irem
  8 augustus 2018 / 09:26

  Leuke winactie! Maar helaas zie ik niks op jullie instagram voorbijkomen

 2. Avatar
  Rowan Chanel
  10 augustus 2018 / 09:09

  Hele leuke winactie! Mijn vriend en ik kunnen dit jaar helaas niet óp vakantie gaan omdat we flink aan het sparen zijn voor ons nieuwbouw huisje die bijna af is. Gelukkig kunnen we ook op vakantie in eigen land deze zomer 🙂 Doe graag mee met de winactie! Heb alleen helaas geen instagram 🙂 ?

 3. Avatar
  Rita
  10 augustus 2018 / 10:50

  Hele leuke winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: