Win een half jaar High School in Canada t.w.v. €9495,-

Gele schoolbussen, cheerleaders die door de gangen huppelen, Glee Club, Prom Night en Halloween… we kennen het allemaal van televisie. En nu maak JIJ kans om dit zelf in levende lijve mee te maken, want als exclusieve mediapartner van Travel Active delen we graag deze te gekke winactie waarbij je een half jaar High School in Canada t.w.v. €9495,- kunt winnen. Wow!

Bekijk de video hieronder voor meer informatie;

Het was vroeger echt onze droom om op een middelbare school in het buitenland te zitten en daarom zijn we nu ook zo super excited om deze winactie met jullie te delen. Pas jaren na de middelbare school hebben we onze droom kunnen realiseren en hebben we stage gelopen in Amerika. Larissa in Myrtle Beach, South Carolina en ik in College Station, Texas. We hebben er allebei een geweldige tijd gehad.

Larissa: “Om mijn studie af te sluiten, mocht ik een half jaar stage lopen en dat heb ik in Myrtle Beach, Amerika gedaan. Een heel spannende ervaring, want ik was nog nooit zo lang weggeweest, laat staan helemaal aan de andere kant van de oceaan. Ik heb hier echt een geweldige tijd gehad en de stad echt op een andere manier ervaren dan wanneer ik er als toerist zou zijn. Je leert echt de cultuur kennen, beter Engels spreken en nieuwe vriendinnen maken. Daarnaast heeft het er echt voor gezorgd dat ik meer volwassen en minder verlegen werd. Elke dag kijk ik wel even terug op deze tijd en elke keer weer brengt het een glimlach op mijn gezicht.

Serena: “Mijn afstudeerstage deed ik aan de Texas A&M University in College Station, waar ik zo’n 9 maanden heb gewerkt op een virologisch laboratorium. Erg spannend om zo ver weg van familie te zijn, maar via internet hielden we regelmatig contact en je maakt binnen no-time vrienden die je overal mee op sleeptouw nemen. Ik heb zo’n leuke tijd gehad daar! We hebben Texas en de Texaanse bevolking goed leren kennen, we zijn naar honkytonks geweest waar we hebben gedanst met cowboys, ik ben naar een rodeo gegaan, we deden in het weekend veel roadtrips en bezoekjes aan de supermarkt waren altijd de hoogtepuntjes van onze week. Het is geweldig om tijdelijk te leven als Amerikaan. Texas heeft echt mijn hart gestolen en ik zou er graag nog eens naar terug gaan. Mijn stageperiode was een geweldige levenservaring waar ik met plezier aan terug denk.

win high school canada

En nu maak JIJ kans om je eigen herinneringen en levenservaringen op te doen in het prachtige Novo Scotia, Canada. Travel Active geeft namelijk een High School semester Canada weg ter waarde van maar liefst €9495,-. Het semester start in september 2015 en loopt eind januari 2016 af. Omdat het Canadese systeem erg overeenkomt met het schoolsysteem in Nederland kun je – natuurlijk altijd eerst in overleg met school – het eerste half jaar van je schooljaar in Canada doen en het laatste half jaar gewoon weer in Nederland. Op deze manier hoef je dus geen vertraging op te lopen!

Deze winactie is geldig voor mensen tussen de 15 en 18 jaar (voordat het semester begint in september 2015 moet je tussen de 15 en 18 jaar zijn. Als je momenteel 14 bent, maar voor september 2015 15 wordt, mag je dus ook meedoen. Als je nu 18 bent en nog voor september 2015 19 wordt, ben je helaas net te oud). Ben je al geslaagd van de middelbare school, maar heb je wel de juiste leeftijd? Ook dan maak je kans op een half jaar High School in Canada. We vinden het superleuk dat we nu eens een winactie hebben speciaal voor onze jongere lezers!

Let op, je moet wel een beetje je best hebben gedaan op school. Het is belangrijk dat je voor Engels minimaal een 6 staat en dat je gemiddeld voor al je vakken een voldoende hebt gehaald.

Voldoe je aan alle criteria dan kun je vanaf vandaag tot en met 4 maart 2015 meedoen met deze te gekke winactie! Ga naar winhighschoolcanada.nl en stuur je mooiste creatie in. Dat kan zijn een video of een mooie fotocollage. Belangrijk is dat je lekker creatief bent en goed je eigen persoonlijkheid naar voren brengt.

canada kaartHoe gaat het verder in zijn werk? Op 5 maart gaan er 15 mensen door naar de tweede ronde: de 5 mensen met de meeste stemmen en 10 mensen geselecteerd door Travel Active. Tijdens Ronde 2, die loopt vanaf 5 maart tot en met 12 maart, worden er uiteindelijk 5 finalisten uitgekozen door Travel Active. Deze finalisten worden op 19 maart uitgenodigd op het Travel Active kantoor, waar ze gesprekken aangaan en testen moeten doen om zo uiteindelijk de meest geschikte kandidaat te vinden. Aan het einde van de dag wordt meteen bekend gemaakt wie de uiteindelijke winnaar is. Zo spannend!

Zoals je misschien wel merkt moet je écht heel erg graag willen, super gemotiveerd zijn en niet bang zijn voor heimwee. Het is dan ook wel een behoorlijke prijs die je kunt winnen, want een half jaar in Canada kost bijna €10,000 (!!). Ben jij de persoon die Travel Active zoekt? Ben je creatief, spontaan, leergierig en avontuurlijk? Kan je niet wachten om er in je eentje op uit te gaan, nieuwe vrienden te maken en alles te ontdekken wat Novo Scotia te bieden heeft? Waar wacht je dan nog op!

Ga naar www.winhighschoolcanada.nl en doe mee! Enne, wie weet komen wij je tegen die tijd wel verrassen met een bezoekje…

Ga jij meedoen met deze winactie? Hoe graag zou jij voor een half jaar in het buitenland willen naar school willen gaan?

Share:

83 Reacties

 1. Avatar 10 februari 2015 / 23:09

  Dit is DE motivatie om je laatste onvoldoendes weg te werken, oh my oh my ik zou dit zoooo graag willen!

 2. Avatar
  Britt
  11 februari 2015 / 10:55

  Hoihoi! Ik was meteen enthousiast toen ik dit artikel zag en ben aan de slag gegaan, ik heb me twee keer aangemeld, maar ik krijg geen bevestiging waardoor ik de link niet kan delen en geen stemmen kan krijgen :(. Zou hier misschien een oplossing voor zijn? Liefs

 3. Avatar
  Nina
  17 februari 2015 / 13:28

  Echt geweldig dit!!

  Alleen nog een vraagje: maakt het uit of het filmpje in het Engels of Nederlands is?

 4. Avatar
  Silke
  19 februari 2015 / 12:16

  Hii,
  Ik vind dit ik echt geweldig! Ik droom altijd van een toekomst/studie in de VS of Canada. Ik sta ook een 8 voor engels en geen onvoldoendes(ik zit trouwens in gymnasium 3). MAAR ik word pas halverwege september 15, ben ik dan net te jong of net oud genoeg?
  Xx

 5. Avatar
  Lysianne
  3 maart 2015 / 18:43

  Dit is zo’n awesome winactie!! Sinds ik als klein meisje de film ‘high school musical’ heb gezien is het mijn droom om naar een echte high school te gaan. Het zou echt geweldig zijn als ik naar Canada zou mogen gaan! Ik heb meteen meegedaan. Super leuk dat jullie deze actie doen!

  http://www.winhighschoolcanada.nl/inzendingen/467/lysianne-mateman

  xoxo Lysianne

 6. Avatar
  Mandy Roedoe
  8 maart 2015 / 21:25

  Ik heb ook in Myrtle Beach stage gelopen bij Kingston Plantation onderdeel van American Hospitality Academy ! Super ervaring !

 7. Avatar
  Liza
  10 maart 2015 / 09:55

  Omgg ik zou zo graag mee willen doen, alleen ben 13 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: