Win jouw droomvakantie met Coca-Cola!

Het was je waarschijnlijk al opgevallen: het iconische grote logo van Coca-Cola op de verpakkingen is deze zomer vervangen is door 74 heerlijke vakantiebestemmingen, denk aan onder andere Bali, Dubai, Lissabon en Tokyo. En dat is niet zonder reden natuurlijk, want deze zomer is Coca-Cola een hele leuke zomercampagne gestart waarbij je iedere week kans maakt op een reis naar één van vele droombestemmingen. Deze actie loopt nog tot het einde van de maand en wil je echt niet missen. Hoe, wat en wie? Wij vertellen je alles uitgebreid over deze actie in dit artikel. 

cocacolascheveningen-3
cocacolascheveningen-4

We zitten alweer ruim in de maand augustus en voor je het weet is de zomer(vakantie) voorbij. Nooo! Wat heb jij allemaal gedaan de afgelopen tijd? Heb je vooral gewerkt, ben je ook nog eventjes weggeweest of ben je misschien gewoon helemaal thuisgebleven dit jaar? Wat je ook hebt gedaan, er zijn nog een aantal dagen om te genieten van de maand augustus en wij kunnen je alleen maar aanmoedigen om er alles uit te halen dat erin zit.

Vaker op reis gaan is waarschijnlijk een droom van iedereen en daarom kunnen wij je alleen maar aanraden om op de valreep ook nog mee te doen met de te gekke winactie van Coca-Cola. Want wie wilt er nou geen vakantie winnen? Bovendien heb je dan meteen weer iets gaafs om naar uit te kijken en om dat vakantie- en zomergevoel extra lang vast te houden!

Win een reis naar jouw droombestemming!

Coca-Cola heeft de afgelopen zomer heel veel geweldige vakanties naar droombestemmingen weggegeven naar zowel binnen als buiten Europa. Denk aan locaties als Barcelona, Ibiza, Lissabon en Mykonos, maar ook naar Miami, de Bahama’s en Barbados. Noem een droombestemming en de kans is groot dat je een reis ernaartoe kunt winnen met Coca-Cola. In totaal zijn er namelijk 74 droombestemmingen en welke dit precies zijn kan je hier terug vinden.

De reizen die worden weggegeven zijn voor 2 personen. En dat is superfijn en leuk, want de leukste herinneringen maak je uiteindelijk toch wel met je bestie, je liefde of een familielid. Weet jij al wie je mee zou nemen als je een reis wint? Laat het ons weten in de comments!

Elke week zijn er twee winnaars

Er worden elke week steeds twee winnaars getrokken waarvan een winnaar de internationale droomvakantie wint en de ander de Europese droomvakantie. Dit betekent dat er in totaal 40 reizen voor twee personen worden weggegeven, dus we zouden zeggen grijp je kans want wie niet waagt, wie niet wint toch?

Een tip: probeer meerdere keren mee te doen per week om op die manier je kansen te vergroten! Plus met heerlijke zomerdagen snakken wij altijd enorm naar een ijskoude Coca-Cola en er is een grote kans dat jij na het lezen van deze blogpost ook wel dorst hebt gekregen toch? Hups, naar de winkels en scoor jouw Coca-Cola flesje of blikje en vergeet niet om meteen mee te doen natuurlijk. Mocht je een vakantie winnen, laat je het ons dan weten? Dat lijkt ons echt geweldig om te lezen!

cocacolascheveningen-11
cocacolascheveningen-12

Dus nog even op een rijtje: wat moet je doen?

Meedoen met de Coca-Cola winactie is heel erg makkelijk en kan nog t/m 31 augustus 2017:

 • Scoor een blikje of fles Coca-Cola met het speciale etiket met de droombestemmingen erop
 • Onder het label, het dopje of het lipje vind je jouw unieke actiecode
 • Voer de actiecode in op de actiepagina www.cocacola.nl/summer en… That’s it!

De actieverpakkingen herken je trouwens aan de namen van de vakantiebestemmingen die erop staan gedrukt. De producten die meedoen aan deze actie zijn de varianten Coca-Cola, Coca-Cola light of Coca-Cola zero sugar. De deelnemende verpakkingen zijn de blikjes van 250ml en 330ml, de plastic flessen in 500ml, 1.5L en 1.75L en het glazen flesje van 200ml.

We wensen jullie heel veel succes met de winactie en mocht je een reis winnen, laat het ons dan ook zeker winnen. We zouden het ontzettend leuk vinden om te lezen als een van onze lezeressen of lezers een droomreis gaat maken!

Wat is echt nog een droombestemming van jou? En hoe is jouw zomer tot nu toe verlopen?

Liefs, Larissa en Tara
@travellab.nl 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Coca-Cola

Share:

4 Reacties

 1. Avatar
  Marieke
  31 augustus 2017 / 09:11

  Ik heb meegedaan maar helaas pindakaas haha!

 2. Avatar
  Lisa
  31 augustus 2017 / 09:14

  Prachtige foto’s zeg!

 3. Avatar
  Cheung
  31 augustus 2017 / 09:18

  Ik wil zooooooo graag een vakantie winnen hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: