Win 3 x weekendje weg met SRPRS.me

Wanneer ik een stedentrip boek vind ik het leuk om van te voren te checken waar de leukste winkelstraten te vinden zijn, waar de beste restaurants zijn en welke hotspots ik ab-so-luut niet mag overslaan. Via mijn Stay.com app scheur ik blindelings van het ene naar het andere adresje zonder echt te kunnen genieten van de stad, de sfeer, de mensen. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Is het niet veel leuker om juist eens zonder kaart en zonder plan een stedentrip te doen. Lekker slenteren door de straatjes, winkeltjes ontdekken, restaurantjes binnengaan op basis van gevoel in plaats van op basis van Tripadvisor beoordelingen en spontaan besluiten om te doen waar je op dat moment zin in hebt. Heerlijk lijkt me dat! Stressvrij op reis en genieten van het nu.

city trips

Met het nieuwste Nederlandse travel initiatief SRPRS.me is dit allemaal mogelijk. Je boekt een reis (je kunt al een weekendje weg vanaf €120) en that’s all you know. De bestemming krijg je pas op het vliegveld te horen. Het is wel altijd een Europese bestemming, maar nooit Parijs, Londen of Barcelona. Natuurlijk krijg je van te voren wel te horen wat de weersverwachtingen van de verrassingsbestemming is, zodat je de juiste kledingstukken meeneemt in je koffertje. Wel zo handig!

Larissa, Tara en ik gaan het weekend van 20 maart op reis via SRPRS.me en we zijn nu al super excited! Waar gaan we heen? Zou het er wel lekker weer zijn? Ik hoop dat ik er nog niet ben geweest! Straks gaan we naar Ijsland! Waaahhh! We vinden het nu al helemaal spannend om te speculeren waar het tripje naartoe zal gaan. DIT is pas échte vakantie voorpret!

sprs.me banner

Ben jij ook hard toe aan een verrassingsreisje met alle avonturen van dien? In samenwerking met onze favoriete webshop Loavies.com en SRPRS.me verloten we maar liefst 3 weekendjes weg in het weekend van 3, 4 en 5 april 2015. Natuurlijk ga je niet alleen op reis, dus neem vooral je besty mee!

voorwaarden; jij en je plus one moet minimaal 18 jaar zijn, beschikbaar zijn in het weekend van 3 – 5 april 2015 en in het bezit zijn van een geldig paspoort of ID kaart. Deze winactie is niet inwisselbaar voor geld. Als blijkt dat je toch niet kunt gaan, gaat de prijs naar een andere deelnemer.

Naast het SRPRS.me verrassingstripje krijgen jullie van Loavies.com een mooie goodiebag mee op reis én bellen Larissa, Tara en ik je persoonlijk op om je te vertellen dat je hebt gewonnen!

loavies sprs.me travellab

Enthousiast geworden? Klik hier om je in te schrijven voor deze te gekke winactie.

Laat hieronder even een comment achter om ons te laten weten dat je hebt meegedaan en wie je mee zou nemen, vinden we leuk. Enne.. wie weet hebben we je binnenkort wel aan de lijn!

Wat vinden jullie van het SRPRS.me concept? Durf jij het aan om op reis te gaan zonder van te voren de bestemming te weten?

Share:

641 Reacties

 1. Avatar 29 maart 2015 / 08:27

  Ik ben zo benieuwd wie de winnaressen gaan worden! Ik ben nog steeds het volgende weekend vrij aan het houden hoor want je weet maar nooit! Meiden hele fijne zondag toegewenst! ♡

 2. Avatar
  Delphine
  29 maart 2015 / 13:12

  Ik hou super veel van mensen te verassen (natuurlijk omdat ik zelf graag verast word).
  Voor mij is het 1 van de manieren om gelukkig te worden, van de kleine onverwachte dingen!
  Nu zou ik graag mijn mama voor mamadag verassen met een citytrip. Ze wou zelf ook al zoiets plannen en ik heb dan het flauwe excuus gebruikt dat ik niet kon omdat ik moet studeren (wat natuurlijk helemaal NIET het plan is ) :D.

 3. Avatar
  Nadia
  1 april 2015 / 10:31

  Heb mij net opgegeven, hoop dat het niet te laat is :).

  Ik moet helaas mijn vriendje weken missen omdat hij veel reist voor zijn werk. Het is nu veel stiller en saaier zonder hem en kan wel een beetje gezelligheid gebruiken dus een weekendje weg met een vriendinnetje lijkt mij superleuk.

 4. Avatar
  Cinthia
  1 april 2015 / 14:13

  Wat een super verrassing! Ik houd van verrassingen, vooral als het maar ook iets met reizen te maken heeft. Ik leef altijd helemaal op als op reis ben. Het is niet zozeer de bestemming die reis fantastisch maakt, maar de mensen die je ontmoet op je reis, het eten wat je proeft en de plekjes waar je komt. Ik zou dit graag met mijn vriend willen beleven!

 5. Avatar
  Jaimy Panjoel
  1 april 2015 / 20:54

  Oooh superleuke actie! Ik hoop dat ik nog op tijd ben om mee te doen haha. Ik zou lekker met mijn vriend op verrassingstrip gaan 🙂

 6. Avatar
  Noortje
  2 april 2015 / 11:56

  Een beetje laat deze reactie. Maar ook ik heb een tijdje geleden al meegedaan en lees nu pas dat ik hier een comment moet achterlaten. Bij deze dus 😉

  Groetjes Noortje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: