We zijn in Singapore!

singaporedag1-7
Hello! Afgelopen maandag ochtend stapten we het vliegtuig naar Singapore in voor super leuke opnames met het Wander Network team. We hadden een directe vlucht dus dat betekende 12 uur lang in het vliegtuig zitten. Gelukkig hadden we een eigen beeldschermpje met allerlei films en video’s, muziek en ook stroom om op onze laptops te werken dus was heel fijn!

We hebben wat foto’s geschoten tijdens onze eerste paar dagen op reis en het leek me wel heel leuk om die alvast met jullie te delen. Uiteraard verschijnt er later nog andere artikel(s) over onze tijd hier. Laat ook vooral weten wat jullie leuk zouden vinden om terug te lezen over Singapore!

singaporedag1-2

We konden met z’n drietjes naast elkaar zitten, altijd fijn!

singaporedag1

We vlogen met Singapore Airlines en ze hadden een uitgebreid menu met allerlei eten en snacks. We mochten ook zo vaak mogelijk en zoveel mogelijk bestellen als we zelf wilden. Ook kwamen de stewardessen enorm vaak langs met water en sap, waardoor we lekker konden blijven hydrateren. Zo fijn!

singaporedag1-3

We kwamen heel vroeg in de ochtend aan in Singapore waardoor het nog donker was. Even later kwam de zon alweer op en kwamen we bij ons hotel aan. We verblijven momenteel in hotel Fort Canning, echt prachtig!

singaporedag1-4

Even opfrissen en een touch up en daarna was het alweer tijd voor de eerste opnames!

singaporedag1-5

Getting ready…!

singaporedag1-8

Aah, ik ben dol op palmbomen!

singaporedag1-9

From above met m’n nieuwe Rebecca Minkoff sandaaltjes en (blurry) tas! 🙂

singaporedag1-10

Nog meer palmbomen #liefde

singaporedag1-6

singaporedag1-12 singaporedag1-14 singaporedag1-13singaporedag1-16 singaporedag1-17

Met deze mannen (camera-man Lars en producer Rick) zijn we de komende paar dagen aan het werk!

singaporedag1-18

Yummy-ness!

singaporedag1-20

Oké, nog meer palmbomen!

singaporedag1-19

Volg ons Instagram account @Travellab.nl voor meer foto’s en updates over onze tijd hier! En als je er geen genoeg van kan krijgen kan je ons ook volgen via @larissaverbon, @taraverbon@serenaverbon voor meer persoonlijke updates en natuurlijk ook @wander.network 🙂

De temperaturen zijn hoog (30+ graden) dus dat betekent lekker korte shortjes dragen en blote armen in de zon. Yay! We moeten nog wel enorm wennen aan de warmte, vandaar onze rode wangetjes haha maar we kunnen zeker niet klagen.

Ben jij wel eens in Singapore geweest? En wat zou jij graag over Singapore terug willen lezen op onze blog?

Liefs, Larissa
@travellab.nl / @larissaverbon

Share:

13 Reacties

 1. Avatar 22 april 2016 / 11:36

  Ahh ik ben nu ook in Singapore, laatste dagje, morgen door naar Vietnam! Ik vind het echt een superleuke stad, maar inderdaad; waaaaarm!

 2. Avatar 22 april 2016 / 21:34

  Wat maken jullie toch mooie foto’s. Echt leuk om op deze manier een beetje mee te kunnen genieten. Veel plezier nog daar!

 3. Avatar 22 april 2016 / 23:37

  ziet er geweldig uit! lekker weer hebben jullie daar ook, hier is het bahhh

 4. Avatar 23 april 2016 / 12:53

  Ik ben een paar jaar geleden in Singapore geweest en vond het zo bijzonder. Heel mooi, maar vooral ook heel schoon en zo veilig. Ben benieuwd naar jullie filmpjes!

 5. Avatar
  Sophie
  2 mei 2016 / 17:02

  Hai, leuke foto’s! Ik zou dolgraag naar Singapore reizen. Lijkt het op Dubai qua veiligheid? Ik vroeg mij af of er leuke vegan resto’s zijn en welke buurten jullie aanraden om te verblijven? Groetjes

  • Serena 13 mei 2016 / 18:25

   hi Sophie,
   het voelt zelfs veiliger dan Dubai, plus iedereen spreekt Engels en mensen zijn daar beleefd en behulpzaam. Wel iets meer op zichzelf. De expats zoals Australiërs zijn wat opener en vind je veel terug in het uitgaansleven. Singapore is niet zo groot dus elke buurt is goed, maar zorg dat je bijvoorbeeld dicht bij een metrostation zit zodat je je makkelijker kunt vervoeren. Bij Marina Bay Sands en dan wat meer van de zee af zit je redelijk centraal, maar ook al zit je wat verder uit het centrum, is ook prima! Taxi’s kosten ook niet zo veel geld trouwens!

 6. Avatar 2 mei 2016 / 17:13

  Inmiddels 3x in Singapore geweest, de ideale stopover voor andere plaatsen in Azië en Australië. Het eten is in Singapore echt top :). Veel plezier daar nog!

 7. Avatar 2 mei 2016 / 18:06

  Wauw wat ontzettend gaaf en wat een luxe in het vliegtuig dit moet vast genieten zijn naast het harde werken. Ben benieuwd naar meer. Liefs Lisanne

 8. Avatar
  Culpa
  29 mei 2016 / 19:44

  Oh wat leuk om allemaal te lezen en te zien! Ik ben er 12 jaar geleden geweest 4 dagen en daarna op doorreis naar Indonesie. Ik weet nog toen we met een trapje het vliegtuig uit liepen en ik zei…mijn hemel wat zijn die vliegtuigmotoren heet. Toen draaide mijn toenmalige vriend zich om en zei; nee joh het is hier zo heet. Echt een muur van hitte kwam er op je af. 😀 Maar wat vond ik Singapore toen al mooi. Wat zal er veel veranderd zijn inmiddels. Het is zoveel moderner als ik jullie prachtige foto’s en filmpjes zie. De tijd heeft niet stil gestaan daar. Ik geniet met jullie mee! Heb trouwens toen in China town een dezelfde kleding gekocht als de stewardessen van Singapore airlines…niet dat ik het ooit gedragen heb…haha maar voor de heb.

  • Tara
   Tara
   3 juni 2016 / 14:14

   Ah ja wat een warmte he! Grappig om te lezen dat er nog zoveel is verandert eigenlijk, dan moet je echt zeker nog een keertje terug 😉 En wat grappig dat je die outfit hebt gekocht, dat is iets wat wij ook zouden kunnen den haha! Gewoon voor de heb, erg leuk! 😉 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: