Vlog: Curacao

Zo, na een persreis van 6 dagen ben ik weer terug in ons koude kikkerlandje! Wat was Curacao geweldig. We hadden een megadruk programma (elke dag om 7u vertrekken en rond 23u weer terug in onze kamer) dus we hebben erg veel gezien en gedaan en natuurlijk heb ik zo veel mogelijk geprobeerd te vloggen. Een uitgebreid reisverslag met hotspots volgt, maar via mijn vlog kunnen jullie vast een goede indruk krijgen van Curacao en onze avonturen meebeleven!


Als je de vlog niet kunt bekijken, klik dan hier.

Ik was hier samen met Manon, Henriette, Jasmijn en Chantal. Een hele spontane en gezellige groep meiden waarmee ik veel heb gelachen. Je kunt al onze Instagramfoto’s terugvinden via de gezamelijke hashtag #5girlscuracao en houdt hun sites ook zeker in de gaten voor Curacao reisverslagen en tips. Lieve meiden, het was te gek om het eiland samen met jullie te ontdekken!

curacao carnaval girlsUntil next time,
Serena Verbon

 

Share:

69 Reacties

 1. Avatar
  Marit
  5 december 2013 / 16:25

  hoi,

  Superleuke vlog, maar waarvoor was deze persreis precies? Om het eiland en het toerisme te promoten?
  xx

 2. Avatar
  Romy
  5 december 2013 / 16:27

  heey! ik zat daar ook bij hamingway šŸ™‚ en met daar ook bij het sea aqaruim geweest en daar met dolfijnen gezwommen! super leuk om te zien! xx

 3. Avatar 5 december 2013 / 16:30

  oh, echt heerlijk zeg, zo’n reis! Ziet er ook zo mooi uit daar <3

 4. Avatar 5 december 2013 / 16:48

  Ik had het filmpje al op YouTube gezien, maar wat gaaf dat je dit mocht doen! Ben stiekem wel een klein beetje jaloers hoor… Curacao staat ook op mijn wensenlijstje, OOIT…

 5. Avatar
  Marjolein
  5 december 2013 / 17:27

  Hele leuke vlog maar volgens mij staat de Tafelberg toch echt in Zuid-Afrika.
  CuraƧao ziet er prachtig uit! Ik hoop dat ik er ook ooit een keer heen ga

 6. Avatar 5 december 2013 / 17:30

  Echt een goed in elkaar gezette vlog! Ik wil nu ook naar Curacao! Maar waarom was je daar? Een persreis om Curacao te promotenis natuurlijk wel super vet, maar snap de link niet helemaal naar jou als beautyblogger…

 7. Avatar 5 december 2013 / 17:38

  Wauw, dat appartementje is echt heel mooi šŸ™‚
  De dame die achter jou loopt tijdens het carnaval, is duidelijk ‘not amused’ šŸ˜€
  Wat gek: die kerstbomen enzo en dan mensen in bikini zien šŸ˜€ In m’n hoofd klopt het niet helemaal šŸ˜€

 8. Avatar
  Heleen
  5 december 2013 / 18:16

  Wauw! Wat lijkt me het geweldig om daar een keer naartoe te gaan! šŸ™‚

 9. Avatar 5 december 2013 / 18:19

  Wat is curaƧao toch mooi!

  Hoelang is het vliegen?? en hoe is het vliegen gegaan?
  Ik ben vorig jaar voor het eerst in een vliegtuig geweest en ik was zo bang, heb echt gehuild.
  Was blij dat we inTurkije aankwamen! Maar het was het zeker waard.

  Ik wil supergraag nog naar veel mooie plekken waar je jammer genoeg voor in t vliegtuig moet.

  Echt geweldig dat je daar zo die aloƫ vera planten hebt groeien en kunt gebruiken, hier zit volgens mij maar een paar druppeltjes in de producten!

  En de dolfijnen oooh!! Dat wil ik ZO graag een x doen, dat is echt iets wat ik gedaan moet hebben

 10. Avatar
  jill
  6 december 2013 / 17:15

  Heel leuk! En wauw I love your sunglasses! Waar heb je die vandaan?

 11. Avatar
  Tess
  6 december 2013 / 18:00

  Ik zag alleen al aan het stenen huisnummer dat ik daar ook heb gezeten, in Jan Thiel! Blij dat je het zo ontzettend leuk hebt gehad! Door je vlog wil ik nog liever terug! Allemaal zo herkenbaar! Dankjewel Sereen!

 12. Avatar 6 december 2013 / 21:03

  Hoi Serena,
  Super leuke video, mooie herrinering van onze reis met alle #5girlscuracao;)

  • Serena
   Serena
   7 december 2013 / 11:06

   Yaay, je hebt hem gezien!! Hoe is het Henriette? šŸ™‚

 13. Avatar
  Naomi
  7 december 2013 / 13:03

  Aaahhh ik wil zo graag terug na het zien van dit filmpje! Wat is het toch mooi daar. En handig die plant voor de muggenbulten zeg, op de Ć©Ć©n of andere manier jeuken die daar namelijk 10 keer zo erg als hier in Nederland haha!

 14. Avatar 8 december 2013 / 22:12

  Wat een super gezellige sfeer! Leuk filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: