Vlog: Bali en Jakarta

 

Vlog: Bali en Jakarta

Pas geleden konden jullie deel 1 van de Azië vlog zien en vandaag heb ik deel 2 voor jullie klaarstaan! Vlog Bali en Jakarta. Deze vlog gaat verder in Bali en eindigt in Jakarta. Tijdens het bewerken van de video verlangde ik steeds meer en meer terug naar deze vakantie want het was zo ontzettend bijzonder en leuk. Ik hoop dat jullie deel 2 ook zo leuk vinden om te zien. Enjoy!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

xoxo Larissa

Share:

25 Reacties

 1. Avatar 24 september 2014 / 07:10

  Leuke vlog weer! Echt tof gedaan dat je terwijl je beelden laat zien, er ook nog wat bij vertelt. Het land ziet er erg mooi uit, ik zou het niet verkeerd vinden om daar ook eens naar toe te gaan! Gaaf ook dat je ook onderwater kan filmen, dat lijkt me echt heel erg tof om te doen 🙂

 2. Avatar 24 september 2014 / 07:14

  Wat een gave beelden! Superleuk om te zien!

 3. Avatar 24 september 2014 / 08:07

  Ik zie heel graag weer een vlog, super leuk om te zien! Ik ben zelf nu in Maleisië en Azië is echt prachtig om te rond te reizen. Ben benieuwd waar jullie straks naartoe reizen 🙂

 4. Avatar 24 september 2014 / 08:43

  Wauw! Wat een leuke vlog, ziet er leuk uit daar!

 5. Avatar
  marthe
  24 september 2014 / 09:34

  Super leuk om dit te zien! Brengt echt wat herinneringen terug omdat ik een paar jaar terug 2,5 maand op Bali heb gestudeerd. Ben ook bij Tanah Lot geweest en woonde destijds in Petitenget (seminyak)! 🙂 Er is inderdaad nog veel meer om te zien en het is zeker de moeite waard om terug te gaan! Volgende keer moet je echt naar de Gilli’s Islands gaan is echt een paradijs daar!

 6. Avatar
  Bo P
  24 september 2014 / 10:54

  He Larissa!
  Superleuke vlog, ik wil zelf ook graag een keer naar Indonesië 🙂
  zou ik je voor mijn verslag over Indonesië misschien wat vragen mogen mailen?
  Groetjes,
  Bo

 7. Avatar
  Amanda
  24 september 2014 / 11:26

  Zo te zien hebben jullie heerlijk genoten! Ik zou ook graag weer eens naar Jakarta willen, ben daar voor het laatst geweest toen ik 3 jaar was, inmiddels al 23 jaar geleden. Heb daar ook familie wonen, en de malls en het eten daar is idd ‘heaven’!! :-)) Mijn nicht heeft in Jakarta twee culinaire Indonesische restaurants, Bunga Rampai en Merah Delima. Vrij oud Hollands koloniaal ingericht. Aanradertje voor next time!

  • Larissa 24 september 2014 / 16:50

   Wauw wat super gaaf dat je nicht 2 restaurants heeft! Ga het zeker onthouden enne, het is zeker tijd om weer terug te gaan voor jou! ;P

 8. Avatar 24 september 2014 / 12:25

  Echt wauw, super gaaf! En het lijkt me leuk als jullie weer vloggen!

 9. Avatar 24 september 2014 / 13:18

  Wat een mooie reis heb je gemaakt! Ik verkies zelf denk ik eerder een fotoverslag dan vlogs, alhoewel, ik weet het eigenlijk niet zo goed. Het hangt misschien af van welk land het is.

 10. Avatar
  Anna30
  24 september 2014 / 15:22

  Heel leuk! Gezellig dat jullie bij de familie van je vriend waren. En haha, je lijkt net een draak met die stikstofstoom uit je neus! Ik ben wel heel erg voor vlogs, dus leuk als jullie dat binnenkort weer doen.
  O ja, ik zag een tasje met Naked 1, 2 en 3; was dat van jou?

  • Larissa 24 september 2014 / 16:49

   Haha nee, dat was van een verkoper die op het strand rondliep. Ik gok erop dat ze hartstikke nep waren 😉

 11. Avatar 24 september 2014 / 17:22

  Oh wauw, je hebt echt wel veel gezien 🙂 Het ziet er allemaal prachtig uit, tof om te zien!

 12. Avatar
  Lola
  24 september 2014 / 17:47

  Ontzettend leuk om te zien! Voor het volgende report vind ik vlogs altijd erg leuk, maar ik kan me ook voorstellen dat het veel fijner is om gewoon af en toe een foto te maken, en dat vind ik eigenlijk net zo leuk om te zien 😉 (wat hebben jullie hier weer heerlijk veel aan, sorry!)

 13. Avatar 24 september 2014 / 19:58

  Oh zo leuk! Ik ga deze filmpjes echt aan mijn opa laten zien.
  Hij verteld altijd zulke leuke en mooie verhalen over Indonesie en ik weet zeker dat hij de plekken uit de filmpje herkent.
  Ik hoop dat jullie volgende week weer een video gaan maken, kan niet wachten!
  Liefs Anouk

 14. Avatar
  Maaike
  24 september 2014 / 20:28

  Heel leuke vlog om te zien! Ik ben zelf in april een maand door Indonesië gereisd, waarvan een paar dagen in Jakarta. Wij zijn alleen niet in malls geweest! Ik vind dat je het leuk gedaan hebt, zo de vlog aan elkaar gepraat!

 15. Avatar 25 september 2014 / 14:45

  Wat leuk filmpje! Mag je bij de ijsje film maken?

 16. Avatar
  Elke
  26 september 2014 / 02:02

  Leuke vlogs van je vakantie! Moest wel lachen om die stikstof popcorn, lijkt me super gek om te voelen in je mond en neus! Haha, misschien maar introduceren in NL; KittehsPopcorn :p

 17. Avatar
  Nienke
  28 september 2014 / 19:34

  Leuke vlogs! Lijkt me echt prachtig om een keer naar Azië te gaan.

 18. Avatar
  E
  29 september 2014 / 16:32

  Gezellige vlog! Ik woon zelf sinds 1.5jr in Jakarta en ik moet je zeggen dat er nog zoveel te zien is in Indonesie vooral op Java 🙂 khad die nitro liquid ook geprobeerd maar dan met een choco chip cookie was echt een rare maar grappige ervaring xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: