Travellab on the road: Florida!

We gaan weer even terug naar wapperende haren, warme zonnestralen op je huid, kleurrijke gebouwen en huisjes, Amerikaanse en Spaanse talen en vooral ook heerlijk eten. Waar zijn we? Terug in Florida! We hebben nog een te gekke video die tijdens ons verblijf in Florida is geschoten door onze buddy en cameraman Arjen Perez. Hij was met ons mee op reis en heeft onze paar dagen in Florida echt geweldig vastgelegd met heel veel gevoel en sfeer. Nu ik deze video weer terug zie, is het net alsof ik er echt weer ben. Vooral Miami had tijdens deze trip m’n hart gestolen en is echt mijn favoriete stad geweest van deze reis. 

We zijn een aantal jaar geleden met de familie een dagje in Miami geweest, waarvan we de meeste tijd in de auto zaten omdat we verdwaald waren. Oeps! We hadden toen gelukkig wel nog wat uurtjes over om op het strand door te brengen. Ik weet nog hoe flabbergasted ik was door de warmte van de zee. Je weet wel, van dat warme water waarvan je eigenlijk denkt dat er iemand net voor je in de zee heeft geplast – hahaha, sorry ik moest die referentie even maken. Maar dan echt prachtig, blauw én helder water! Dat waren eigenlijk de enige herinneringen die ik nog had van Miami, dus toen we in november terug gingen heb ik er echt voor 100% van kunnen genieten.

Lange broeken werden weggesmeten en de playsuitjes, shorts en topjes werden uit de koffers gevist. Oh en de zonnebril niet te vergeten! We hadden in Florida ook onze eigen huurauto, dat was echt heerlijk. Geen gedoe met Ubers opzoeken en torenhoge kosten doordat je geen bundel in het buitenland hebt. Maar ook omdat je lekker overal naar toe kunt rijden én de aanwezigheid van koele lucht door de airco natuurlijk. Ook niet onbelangrijk met zulke tropische temperaturen!

Overal is het fotogeniek, zoals je al in de video kunt zien hebben we echt van alles foto’s gemaakt. Of het nou van de gekleurde gebouwen en huisjes was, of een wit strand met prachtig blauw water of gewoon het uitzicht. Overal waar je kijkt wil je gewoon een foto maken – en dit uiteraard meteen op je Instagram page delen. Ben je net zoals wij een foodie? Dan kan je hier in Florida ook overal terecht voor heerlijke gerechten, vaak ook met Mexicaanse invloeden. We hebben nog een hotspot artikel op je te wachten staan, hier gaan we onze favo spots ook nog met je delen. Oh, ik word as we speak weer helemaal enthousiast en heb de muis klaarstaan om een enkeltje Miami te boeken…

Ben jij wel eens in Florida geweest? En heb jij jouw (zomer) vakantie al geboekt?

Liefs, Larissa
@travellab.nl

Share:

2 Reacties

  1. Avatar 6 mei 2017 / 20:23

    Vorig jaar zijn wij ook op roadtrip doorheen Florida gegaan! Gestart in Miami en zo helemaal doorgereden tot Orlando! Was een supervakantie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: