Travel Tip: Smarty Pants

Briefs safe

Dit is misschien wel de meest ranzige en tegelijkertijd de slimste uitvinding die ik ben tegengekomen. The Brief Safe – een tidy whity onderbroek met de remsporen er al op geprint. Why, you ask? Tegen dieven natuurlijk!

Denk je het volgende eens in: je bent een dief en breekt in op een hotelkamer. Je bent op zoek naar geld, sieraden, paspoorten, en wellicht een pakje peuken. Je doorzoekt de koffers van die stomme toeristen, graait er even in, op zoek naar iets van waarde. Ineens hou je een vieze, met poep besmeurde onderbroek in je handen vast. Eeewl!

Inbrekers have feelings too! Van schrik laat je dat onding vallen en al kokhalzend smijt je de koffer dicht en peert ‘em. Ja. Dat is wat The Brief Safe doet. Het is walgelijk en afstotend en is daarom de meest veilige plek om je geld in te bewaren als je op reis bent.

The Brief Safe heeft een speciaal vakje aan de voorkant waar je geld en andere waardevolle spullen kunt bewaren. Slim bedacht toch! Deze onderbroeken worden verkocht bij het Amerikaanse warenhuis Sears en kosten $12,99 per stuk.

Wat is jouw geheime plekje om waardevolle spullen te bewaren als je op vakantie bent? Zelf huur ik altijd een kluisje. Better safe than sorry!

Until next time,
Serena Verbon

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: