Garnalen vangen en traditionele laksa bereiden in Singapore!

laksa - 2Jaaa, de tweede aflevering van onze avonturen in Singapore staat vandaag online! In deze aflevering gaan we onze eigen garnalen vangen en bereiden we daarna een overheerlijke en traditionele Laksa in een heel bijzonder restaurant!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

In dit restaurant is de bekende kok Gordon Ramsay ook langs geweest. Hij deed wedstrijden met verschillende restaurants om te zien of hij het gerecht dat in dat restaurant geserveerd werd, beter kon maken! Ook bij Katong Laksa is hij langs geweest en heeft tegen de eigenaresse (te zien in de video!) gestreden om te zien wie de lekkerste Laksa kon maken. En wat gebeurde er? Jep, hij verloor! Nu was het aan ons de beurt om te zien of wij er ook wat van konden maken…

laksa - 3

Laksa is een heerlijk (en populair) gerecht in Singapore. Het is een (licht) zure en kruidige soep met mihoen, garnalen en vooral lekker veel kokos. Het is heerlijk creamy, ligt niet zwaar op de maag maar het vult tegelijkertijd wel. Jum! Het lijkt van te voren een vrij ingewikkeld gerecht vol met heel veel ingrediënten, maar toen we echter het recept leerden kennen viel het ons hartstikke mee en is dit zeker een gerecht dat je thuis ook heerlijk kunt namaken. Wij verlangen in ieder geval alweer naar een volle kom Laksa!

laksa - 1

We hopen dat jullie deze aflevering ook weer heel erg leuk en gezellig vonden om te zien. Wij hebben in ieder geval heel veel plezier gehad met het opnemen van deze video en natuurlijk heerlijk gegeten. Volgende week komt er weer een nieuwe aflevering online en ook die wordt weer heel bijzonder!

Heb jij wel eens laksa gegeten? En zijn jullie benieuwd naar een recept hiervan? 

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Share:

3 Reacties

 1. Avatar
  Rita
  20 mei 2016 / 16:27

  Ja, leuk een authentiek recept! Misschien binnenkort maar eens maken voor ons?

 2. Avatar
  Demi
  25 mei 2016 / 17:40

  Even serieus, ik vind het zo leuk jullie versie van wander te bekijken,
  Die van mascha en frances vond ik verschrikkelijk omdat ze zo nep enthousiast deden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: