Reisdagboek Mykonos

Mykonos is niet een heel groot eiland, maar ook zeker niet klein! Wij hebben hier een week gezeten en in die week hebben we een hoop kunnen zien en doen. Mykonos doet ons een beetje denken aan Saint Tropez en het is dan ook een wat chiquer eiland van Griekenland. De zee is helder en blauw, het zonnetje scheen elke dat en er staat altijd een windje, wat de soms wel erg hete temperaturen draaglijk maakt.

Heb jij trouwens ook al onze reisvideo gezien? Hierin krijg je al een hele mooie impressie van onze reis! Klik hier.

IMG_0277Schermafbeelding 2015-07-01 om 08.06.42

Wij verbleven in het SCENE Porto Mykonos hotel, deze ligt iets hoger gelegen op de berg waardoor je een prachtig uitzicht op de schitterende blauwe oceaan, de haven met de grootste jachten en het pittoreske centrum met de kenmerkende witte huisjes hebt. Het centrum zit op 5 minuten afstand, hier vind je een zandstrand, de bekende molens, gezellige winkelstraatjes met veel leuke boetiekjes en ook tientallen hippe tentjes en barretjes waar je voor het eten nog een lekker drankje kunt doen op de loungebanken.

Schermafbeelding 2015-07-01 om 08.06.51

We hebben tijdens onze 7-daagse reis afwisselende dingen gedaan, de ene dag rustig liggen aan het zwembad of aan de zee, dan weer de stad in. We hebben zelfs een jeepsafari-tour gereserveerd om op die manier het hele eiland te leren kennen. Het uitzicht was overal adembenemend. Cocktails hebben we vaak gedronken omdat ze op veel plekken te bestellen zijn en ze zien er allemaal prachtig uit. Ook hebben we gedanst en gefeest, want dat kan je heel goed op Mykonos!

Schermafbeelding 2015-07-01 om 08.07.58

Verder kan je in Mykonos ook erg goed eten, de ene dag gingen we voor culinair en de andere dag voor een broodje gyros, met heerlijk ijs als toetje. Ook zal het jullie vast niet zijn ontgaan als je ons op Instagram volgt, dat we hebben rondgereden op roze quads! Dit was super avontuurlijk en echt iets om nooit te vergeten.

IMG_0533Schermafbeelding 2015-07-01 om 08.08.06

Dit was heel beknopt ons dagboek, maar wij hebben je nog veel meer te vertellen! Onze 7-daagse reis hebben wij per dag uitgebreid uitgeschreven, met alles wat we hebben meegemaakt. Hieruit kan je een hoop tips halen voor jouw reisje naar Mykonos of bijvoorbeeld naar een andere bestemming. Het is altijd interessant om te lezen hoe een ander zijn/haar vakantie invult toch?

Bekijk daarom zeker ons Mykonos Dagboekje deel 1 hier en ons Mykonos Dagboekje deel 2 hier.

Share:

4 Reacties

 1. Avatar
  Erica
  1 juli 2015 / 10:25

  ‘De schitterende blauwe oceaan’? Is dat niet gewoon de Middellandse zee? 😉

 2. Avatar
  Linda
  1 juli 2015 / 21:58

  Griekse vrienden van ons hebben er een vakantiehuisje dus ik ga waarsch er in oktober heen ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: