Privacyverklaring

Travellab.nl respecteert je privacy en neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus. Er zijn daarom passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Persoonsgegevens

Wanneer je een comment plaatst worden de volgende door jou zelf verstrekte gegevens verzameld: je naam, e-mailadres en IP-adres. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om eventueel met jou in contact te komen.

Waar worden deze gegevens voor gebruikt?

Denk hierbij aan een winactie waaraan je hebt deelgenomen. Wanneer je hebt gewonnen zal ik jou een e-mail sturen om je hiervan op de hoogte te stellen en daarbij meteen om je adresgegevens vragen, zodat de prijs naar je verzonden kan worden.

Derden

Travellab.nl zal je persoonsgegevens nooit aan derden verkopen en bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om bovenstaande doelen te realiseren. Je gegevens worden uitsluitend aan derden verstrekt wanneer de derde partij de gewonnen prijs rechtstreeks naar jou opstuurt, maar pas nadat ik hiervoor schriftelijk toestemming heb ontvangen van jou. Ook worden je gegevens aan derden verstrekt om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

SSL Certificaat

Travellab.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze blog wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die Travellab.nl gebruikt zijn noodzakelijk voor jouw gebruiksgemak, bijvoorbeeld dat je niet steeds opnieuw je gegevens hoeft in te vullen bij het plaatsen van een comment. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Travellab.nl maakt ook gebruik van Google Analytics-cookies om gegevens te verzamelen over het bezoekersgedrag.

Google Analytics

  • Er worden Google Analytics-cookies gebruikt
  • Travellab.nl heeft een bewerkersovereenkomst met Google gesloten
  • Het laatste octet van het IP-adres van bezoekers is gemaskeerd en daardoor geanonimiseerd
  • Travellab.nl deelt geen gegevens met Google, dit is uitgeschakeld
  • Travellab.nl maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Om websitebezoekers meer invloed te geven over hoe hun gegevens worden verzameld door Google Analytics, heeft Google de Google Analytics Opt-out Browser Add-on ontwikkeld. De add-on communiceert met het Google Analytics JavaScript (ga.js) om aan te geven dat er geen informatie over het websitebezoek mag worden verzonden naar Google Analytics.

Gebruik je een andere browser: maak dan gebruik van de instellingen voor de cookies via de pop-up onderin de website.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering

Jij hebt als bezoeker recht om je persoonsgegevens te corrigeren of te verwijderen. Denk hierbij aan een geplaatste comment die je achteraf gezien verwijderd wil hebben. Mail jouw verzoek naar travellabnl@gmail.com. Ik help je graag zo snel mogelijk, maar binnen de gestelde termijn van 4 weken, door op jouw verzoek reageren.

Klacht indienen

Als jij de indruk hebt dat de gegevens niet goed beveiligd zijn, er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien jij meer informatie wenst over de beveiliging van door Travellab.nl verzamelde persoonsgegevens, kun je een klacht indienen door een e-mail te sturen naar travellabnl@gmail.com

Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via deze link.

Wijziging van privacyverklaring

Travellab.nl behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen of aan te vullen.