Oostenrijk travel vlog – Salzburg


Klik hier als je de video niet kunt bekijken!

Je hebt het eigenlijk al kunnen zien via social media (volg je ons al?), maar een paar dagen terug zat ik nog in het prachtige Oostenrijk! Het was voor mij de allereerste keer en ik heb er echt van genoten. We hadden een druk schema en ik was constant in de weer met foto’s maken en opletten, maar een deel van deze trip wilde ik ook graag op film vastleggen en daar heb ik zeker geen spijt van! Wauwie wat een gave beelden heb ik gemaakt en wat een toffe dingen heb ik mogen doen! Van ziplinen tot een kabelbaan ritje, een lange touwbrug en een prachtig zwembad. Er komt nog een uitgebreid artikel met informatie en foto’s over Salzburg aan hier op de blog dus deze kunnen jullie binnenkort verwachten 🙂 Maar voor nu, kan je alvast wat sfeer proeven met deze travel vlog! 

Ben jij wel eens in Oostenrijk geweest? En in Salzburg?

Liefs, Tara
@travellab.nl / @taraverbon 

Share:

2 Reacties

 1. Avatar
  cheung
  18 juni 2018 / 22:27

  Super gave video zeg! Leuk om te zien en wat een toffe dingen heb je allemaal gedaan daar zeg! xx

 2. Avatar
  Lisa
  19 juni 2018 / 13:35

  Waaaah zo cool! Ik wil ook nog eens ziplinen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: