Onze roadtrip in Florida (reisdagboek)

37fdc29a-d57e-4a92-a65b-1853baf680ba

We waren enthousiast en energiek (ondanks dat het super vroeg in de ochtend was) want we vlogen naar Miami! Jaren geleden zijn we voor het eerst met onze familie naar Florida geweest dus het was hoogtijd voor een opfrisbeurt met z’n drietjes. Vanuit Amsterdam vlogen we naar Orlando voor een korte overstap en toen nog even door naar Miami. 

2ec6c395-9599-426d-a0a4-77447c4fe19e

Bij aankomst op het vliegveld zijn we direct naar het Alamo rental car center gegaan om onze auto op te halen, iets wat super handig is om te doen in Amerika omdat de afstanden zo groot zijn. Op de foto zie je onze ride voor de rest van de week, gaaf he?

Daarna reden wij in een halfuurtje naar Miami Beach waar ons eerste hotel was gelegen, een prachtige locatie. We werden getrakteerd op een prachtig uitzicht met de ondergaande zon, de skyline van Miami en natuurlijk een hele hoop palmbomen. Eenmaal aangekomen in het hotel hebben we ons even opgefrist en daarna zijn we meteen de stad in gedoken. We hebben gegeten bij een vis en krab restaurant en daarna zijn we nog even de straten in gedoken, zoals de bekende Oceans Drive

Miami ontdekken!

Op de tweede dag was het dan echt tijd om Miami te ontdekken. We hadden geluk met het weer want het was een heldere dag met blauwe lucht, volle zon en ook nog eens een perfecte temperatuur van 26 graden. We bezochten Miami Beach waar zich ook een prachtig park bevond en waar je heerlijk kunt wandelen of joggen. Ook bevindt zich hier een pier waar je overheen kunt lopen, een mooie plek om goed tot rust te komen. Daarna pakten wij de auto naar de Wynwood Walls district. Als je gek bent op wall-art dan is dit een echte must-see! Deze wijk staat vol met gebouwen en muren die zijn versierd met de mooiste en kleurrijkste kunstwerken. Dit is dé plek voor het maken van geweldige Instagram-foto’s haha! Ook kan je hier terecht voor een lekker drankje in de zon die je kunt opdrinken in een biergarten en ook voor een hapje eten, want je kunt hier diverse eettentjes vinden.

De vlogcamera hebben wij er ook meteen bijgepakt zodat we bewegende beelden met jullie zouden kunnen delen van deze tweede dag in Miami. Bekijk hem dan ook zeker om mee te genieten en als je benieuwd bent naar de helderblauwe zee en het Wynnwood district bijvoorbeeld.

c0d9d4a5-d252-4a34-bf7a-9baad694aa46

Nadat we Miami verkend hadden reden we door naar het prachtige Islamorada, een van de Keys-eilanden. Weer daarna reden we naar Key West voor een dagje wat echt mega gezellig was!

Het vervolg van dit dagboek met daarin: waar we overnacht hebben, wat we allemaal hebben meegemaakt en wat we hebben gezien vertellen vind je hier. Lees deze dus zeker als je benieuwd bent!

Op smile.tui.nl vind je tevens nog veel meer mooie reisbestemmingen met bijbehorende hotspots, tips en inspirerende dagboekjes en video’s. Zeker even de moeite waard om te checken 😉

Ben jij wel eens in Miami of Key West geweest? 

Liefs Tara, Larissa en Serena

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 11 december 2016 / 21:28

    Wat leuk! Over twee weken zitten wij er ook!
    Ziet er gezellig uit daar in the States. Lekker weer, heerlijk strand… We hebben er al zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *