Onze Florida vlogs!

schermafbeelding-2017-01-05-om-15-15-02

Toen we 2,5 week in Amerika zaten hebben we ook heel veel gevlogd! Er is immers zo ontzettend veel leuks te zien en te doen waardoor we het niet konden laten om het ook zoveel mogelijk voor jullie vast te leggen. Maar ook voor onszelf is het super leuk om vlogs terug te kijken, want dit is echt een reis om nooit meer te vergeten. In bijna 3 weken tijd hebben we meer dan ruim 10 bestemmingen aangedaan, hebben we voet gezet in 4 staten, zijn we begonnen met zomerse temperaturen waar we in korte jurkjes konden rondlopen, hebben we midden in de natuur in de sneeuw gestaan en eindigden we in een regenachtige mega stad. 

schermafbeelding-2017-01-05-om-15-16-08

Mocht je onze persoonlijke blog Endlessweekend.nl en gelijknamig Youtube kanaal ook volgen, dan heb je deze video’s waarschijnlijk al gezien. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan hebben we hier onze video’s lekker makkelijk bij elkaar voor je staan. In dit artikel delen we onze vlogs die we de eerste week in Florida hebben opgenomen, dus verwacht lekker veel zon, zomerse beelden en gewoon een geweldige tijd hier. Florida, we love(d) you!
We waren nooit eerder in deze periode (november) in Florida geweest, maar we hebben geleerd dat het echt een perfecte plek is om te overwinteren! We lieten onze 10 graden en regenachtige dagen achter voor dagen in Florida met heel veel zon en temperaturen van rond de 25-26 graden. Je kon hier echt nog prima met korte mouwen en jurkjes lopen en je zonnebril moest je ook zeker niet vergeten. Wel was het water al wat meer afgekoeld en voor ons persoonlijk iets te koud om echt in te zwemmen, maar mocht je verkoeling zoeken of daar geen probleem mee hebben dan kan je natuurlijk wel prima het water in.

schermafbeelding-2017-01-05-om-15-15-16

Florida is in de zomerperiode eigenlijk te warm om echt veel leuke dingen te kunnen ondernemen, dus ook daarom is het off-seizoen (na de zomer) ook een geweldige keuze. We konden hier prima rondlopen zonder dat we echt helemaal nat waren van het zweet. Maar ook voor de activiteiten zelf is deze lagere temperatuur fijner, zo hebben we een paar jaar geleden in de maand juli de Everglades bezocht en in die tijd hebben we helaas 0,0 krokodillen of alligators kunnen spotten omdat het ook voor hen zo warm was.

Wel loopt het orkaanseizoen van juni tot en met november en was er vlak voor onze reis nog een flinke overstroming. Van te voren was het een beetje spannend of dit invloed zou hebben op onze reis, maar gelukkig hebben wij er helemaal niets van gemerkt of schade gezien.

Hebben we jou al enthousiast gemaakt over Florida? Ben jij wel eens in Amerika geweest en zo ja in welke staat of stad?

Liefs, ons!
@travellab.nl

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *