Ons laten tatoeëren bij beste tattooshop van Singapore!

Ons laten tatoeëren bij beste tattooshop van Singapore!

In Singapore was elke dag weer een verrassing. Waar zouden we dit keer heengaan en wat zouden we doen? Wij kregen als hint dat we onze pijngrens op de proef zouden stellen, ook kregen we te horen dat we onze zusterband voor eeuwig zouden laten verzegelen. Nou, dan kan je het eigenlijk wel raden natuurlijk! Wij stonden echt open voor alles maar toch was dit wel een beetje spannend natuurlijk want deze beslissing is wel heel erg definitief!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

We hebben allemaal al tatoeages en roepen eigenlijk tijdens elk reisje dat we maken dat we een nieuwe tattoo willen laten zetten, dus ja, hoe konden we hier nee op zeggen? Bovendien hebben de heren uit de Badabink Tattoo Firm enorm veel ervaring en het is ook nog eens de beste tattoo shop van Singapore. We voelden ons vereerd! Als klapper op de vuurpijl mochten wij ook zelf tatoeëren… Zo cool! Echt onvergetelijk! Genoeg geklets, bekijk de hele video om te zien wat wij precies hebben laten zetten.

 

Ons laten tatoeëren bij beste tattooshop van Singapore! Ons laten tatoeëren bij beste tattooshop van Singapore!

We zijn nog niet klaar met deze serie van Wander, hierna vliegen we namelijk door naar een andere bestemming. Kijken jullie dan weer mee?

Liefs Tara, Larissa en Serena

Share:

3 Reacties

 1. Avatar 4 juni 2016 / 16:54

  Unieke plek om een tattoo te zetten! Stoer hoor!

 2. Avatar
  Demi
  9 juni 2016 / 17:26

  Super tof die tattoos ze zijn alle drie heel gaaf geworden, en ik ga zeker ook naar de rest kijken!!

 3. Avatar
  Suus
  25 juli 2016 / 11:27

  Eindelijk vakantie… dus tijd om al jullie Wander filmpjes te bekijken! Wat een bijzondere trip en supermooi vastgelegd…. zowel camerashoots als de tattoo! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: