Onderweg naar Gambia!

Hi iedereen, vandaag is de dag waar ik al een hele tijd naar uit keek: ik ben onderweg naar Gambia, aaah! Deze trip stond al eventjes op onze Travellab agenda en nu is het zover. Ik heb er echt onwijs veel zin in, maar tegelijkertijd vind ik het ook wel heel spannend haha! Larissa heeft mij net afgezet op Schiphol en toen heeft ze nog even snel deze foto’s van mijn outfit geschoten zodat ik jullie nog even mijn reis-outfit kon laten zien.

taraootd - 1 taraootd - 3

Ik stap straks het vliegtuig in, we vliegen met Corendon en dit schijnt de eerste vlucht naar Gambia te zijn dit seizoen. Ik ben nog nooit in Afrika geweest en ik heb ook nog nooit met Corendon gevlogen dus vandaag wordt een dag vol met eerste keren. Maar ik dwaal af… de reis duurt 6 uur dus dat betekent dat ik voor comfort (en warmte) moet gaan en laten we eerlijk zijn, ik wil er ook wel een beetje leuk uit zien. Ik koos daarom voor een super comfy en basic trui, daaronder een topje met streepjes (laagjes dragen is the key), mijn favo boyfriend jeans en makkelijke Converse sneakers.

taraootd - 5 taraootd - 6

Mijn bagage bestaat uit een aantal stukken, allereerst mijn geweldige denim-look koffer van SuitSuit die jullie ook al eerder hier konden zien. Op mijn rug draag ik mijn Herschel rugtas met fluffy nekkussentje en daarbij draag ik ook nog mijn schoudertasje. Nu zul je misschien wel denken ‘waarom 2 tassen?’, nou ik vind het fijn om mijn essentials zoals het paspoort, de instapkaart, m’n telefoon en portemonnee dichterbij me te dragen en zodat ik er ook lekker snel bij kan. In mijn rugtas heb ik verder de camera, laptop, een klein beetje make-up en mijn opladers en kabels zitten.

taraootd - 8 taraootd - 7

Uniqlo trui / Pull & Bear streepjes top / Loavies boyfriend jeans / Converse sneakers / Rebecca Minkoff schoudertas /
Hershel rugtas / SuitSuit koffer / Daniel Wellington horloge / Primark nekkussen

En daarbij mijn look voor de komende paar uur! Inmiddels heb ik de groep met andere reisbloggers ook al gevonden en het ziet ernaar uit dat het hartstikke gezellig gaat worden. De vlucht gaat alweer over een uur weg, dus ik ga snel dit artikel afsluiten en me voorbereiden op de reis. Mochten jullie niet kunnen wachten op mijn reisverslagen hier op Travellab, volg mij dan ook zeker op Instagram via @travellab.nl en @taraverbon om mijn snapshots te zien.

Hoe ziet jullie reis-outfit eruit? En zijn jullie wel eens in Afrika of Gambia geweest? 

Share:

13 Reacties

 1. Avatar 18 september 2015 / 13:37

  Oeh wat enorm spannend, Taar! Heel veel plezier! En je hebt een leuke comfortabele outfit aan in ieder geval! 😉

 2. Avatar 18 september 2015 / 13:47

  Wow wat enorm gaaf! Heel veel plezier!

 3. Avatar
  suzanne
  18 september 2015 / 14:48

  Ah ik ben jaloers! Gambia is zo leuk. Hele aardige mensen en mooie natuur. Afrika is sowieso mijn favoriete continent. Geniet! X

 4. Avatar 18 september 2015 / 15:49

  Wauw, gave reis! Veel plezier, ben benieuwd naar je posts hierover!

 5. Avatar
  Ilse
  18 september 2015 / 16:24

  Wij willen misschien in de voorjaarsvakantie een weekje naar Gambia!

 6. Avatar 18 september 2015 / 17:29

  Wauw, spannend ! Afrika trekt me niet zo hard maar ben toch wel nieuwsgierig naar het land! Heel toffe outfit heb je aan, ik wil ook terug nieuwe witte all stars, die passen echt overal bij!

 7. Avatar 18 september 2015 / 19:36

  Wat gaaf! Veel plezier!
  Ik ben nog nooit in Gambia (of überhaupt in Afrika) geweest. Mijn vliegoutfit is standaard altijd een chille broek met legging eronder (omdat die chille broeken gewoon te koud zijn voor in het vliegtuig), daaroverheen een simpel shirt en natuurlijk een dik vest! 😉 (die meestal heel snel weer uit gaat als we geland zijn)

 8. Avatar 18 september 2015 / 21:38

  Jaaa, leuk, Gambia! Ik ben er deze zomer geweest met m’n zusje en vond het echt fantastisch! Veel plezier 🙂

 9. Avatar
  Maartje
  19 september 2015 / 10:13

  Met wie ga je?????????

  • Tara
   Tara
   Auteur
   7 oktober 2015 / 18:48

   Hi Maartje, ik ging op reis met een groep reisbloggers en een journalist van een travel magazine! xx

 10. Avatar 25 september 2015 / 13:01

  Gambia, gaaf. En is dat echt maar zes uur vliegen, valt me erg mee. Ben benieuwd naar je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: