New York City reisvlogs

Zoals jullie weten zijn wij ook actief op YouTube en daarom konden jullie verwachten dat wij naast de nodige foto’s, ook een hoop hebben gefilmd. Wij vinden het altijd leuk om leuke beelden te schieten om jullie onze belevenissen te laten zien en het leuke aan video is dat je soms nog net iets meer belevenis mee krijgt! Toen wij in New York waren hebben we elke dag een aantal stukjes gefilmd en we hebben deze tot twee reisvlogs verwerkt die we ook heel graag hier op Travellab met jullie wilden delen, mocht je ons (nog) niet volgen op onze persoonlijke blog!

New York City reisvlogs

De eerste reisvlog gaat over het begin van onze reis met de New Years Eve experience in het Novotel New York Times Square hotel -waar jullie eerder al dit artikel over hebben kunnen lezen- en natuurlijk de eerste dag in het splinternieuwe jaar. Het is nog veel leuker om het te zien in bewegende beelden, vinden jullie ook niet? In de tweede reisvlog hebben wij de gelegenheid genomen om de stad te verkennen en trekken er op uit! We zijn allebei al eerder in de stad geweest, waardoor we de meeste toeristische plekken over konden slaan. Toch had ik het uitzicht vanaf de Rockefeller nog niet meegemaakt en daarom hebben we dat natuurlijk wel bekeken. Stunning! Dat en nog veel meer, zie en beleef je in de 2e reisvlog. De vlogs zijn van meerdere dagen en daardoor vrij lang, dus ga er lekker voor zitten en enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

New York City reisvlogs

Vinden jullie het leuk om ook reisvlogs te bekijken naast onze foto’s? En wat vinden jullie het leukste hieraan en/of hebben jullie nog tips voor ons?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: