Muji Vanity Case, de beste toilettas ooit!

muji vanity case13

Nog geen twee maanden geleden schreef ik over de ontzettend handige Etos reistoilettas, maar in Berlijn ben ik helemaal verliefd geworden op de misschien nog wel mooiere Muji Vanity Case.

Muji kende ik vanwege hun prachtige minimalistische storage boxes, die ik gebruik voor een groot deel van mijn make-up stash (zie dit artikel). Deze Japanse winkel zit helaas niet in Nederland, maar vind je wel in veel andere Europese landen waaronder Ierland, Italie, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Mocht je deze zomer dus nog een stedentripje maken in deze landen dan raad ik je zeker aan om langs een Muji store te gaan!

Mijn zwak voor beautyproducten is als beautyblogger vrij logisch, maar ik ken niemand die zoveel toilettassen heeft als ik. De teller staat inmiddels op 8, deze Vanity Case meegerekend (en dan heb ik er in de loop der jaren nog vrij veel weggegeven). Vandaag wil ik jullie laten kennismaken met mijn nieuwe grote liefde!

muji vanity case01
De Muji Vanity Case is er in twee maten; Small en Large. Ik heb de Large gekozen omdat ik deze nét even iets handiger en natuurlijk groter vond, waardoor ik er lekker veel in kwijt kan. Deze case is namelijk handig voor op reis, maar eigenlijk ook om vanuit te werken.

muji vanity case12
Met de handige drukknopjes zet je namelijk het deksel rechtop en zo blijft het dan ook staan. Je zou het daarom zelfs als “everyday make-up bakje” kunnen gebruiken, maar deze toilettas is ook erg handig voor visagisten die een kleine (touch up) klus hebben.

muji vanity case05 muji vanity case09
Waar de Etos reistoilettas echt een tas is, is deze toilettas meer een koffertje. Gemaakt van een stevig materiaal, dus het kan wel tegen een stootje en ziet er ook nog eens chic uit. Ook is deze toilettas hoog genoeg (23,5 cm hoog) om er talloze beautyproducten rechtop in te zetten. Op deze manier kun je heel overzichtelijk je producten opbergen en er zo weer uitvissen. In een normale toilettas ben je echt even aan het rommelen en zoeken, maar hier zie je in één oogopslag wat waar staat. Handig!

muji vanity case03
Naast de handige hoogte bevat het deksel allerlei lusjes voor grote en kleine kwasten. En door de plastic flapjes maken je kwasten geen viezigheid.

muji vanity case06
De Muji toilettas heeft ook lekker veel vakjes en lusjes aan de binnenkant. Zo is er links een zakje, wat ik handig vind om kleinere spulletjes in op te bergen. Denk aan een puntenslijper, mono eyeshadow, of een kleine deo of haarspray.

muji vanity case08
Rechts bevinden zich lusjes waar je bijvoorbeeld je lipgloss, lipstick, mascara of andere smallere producten in kwijt kunt.

muji vanity case07
En achterin zit nog een dubbel vakje, waar je de wat plattere producten in op kunt bergen, zoals een palette, blush, bronzer, plat spiegeltje.

muji vanity case10
Al met al kan er superveel in! Dit is de inhoud uitgespreid op tafel:

muji vanity case11
Dat waren 44 producten/items! Er had nog wel meer ingepast trouwens.

En zo ziet het eruit wanneer ik alles netjes opberg in mijn Muji Vanity Case.

muji vanity case02
Amazing!

before after muji vanity
Muji verkoopt er ook nog handige Vanity bakjes bij, die precies in je Case passen. Met deze bakjes kun je nog overzichtelijker je producten sorteren en de lagere bakjes zijn zelfs te stapelen, zodat je er nog meer in kwijt kunt. Ontzettend handig, ik heb er nu spijt van dat ik ze niet heb gekocht!

Muji Vanity boxes
Bovendien draagt de case lekker licht, het weegt slechts 900 gram, en houdt het lekker vast aan de hendel. Jawel lieve mensen, ik kan deze prachtige & praktische Muji Vanity Case van harte aanbevelen! De prijs is €22,50 en de afmetingen zijn 16.5 x 23.5 x 16.5 cm. Het kleinere formaatje kost €19,50 en heeft de volgende afmetingen 16.5 x 19.5 x 12.5 cm. Bezoek de voor meer informatie en verkooppunten.

Wat vinden jullie van deze Muji Vanity Case? Of hechten jullie niet zo veel waarde aan een goede toilettas (is that just me?!).

Share:

94 Reacties

 1. Avatar
  Fatima
  25 juli 2013 / 22:03

  Wauw deze lijkt me erg handig..!
  Ik gebruik voor mijn handtas gewoon zon simpele kleine toilettas met wat mini’s erin maar voor op reis heb ik een simpele beautycase van Lancôme, een wit met gouden (een keer als gift gekregen bij een product), hier zitten verder geen vakjes etc in maar er kan wel lekker veel in, dan lijkt die van jou me handiger!

 2. Avatar
  jennifer
  27 juli 2013 / 13:56

  Ik moet hem hebben! 🙂

 3. Avatar 5 januari 2014 / 19:39

  Ben erg benieuwd of dit nog steeds je favoriete vanity case is en of die prima in een koffer post.

 4. Avatar
  Alicia
  7 december 2014 / 08:59

  Als stewardess is dit een must! Ga eens rondneuzen in het buitenland.. Thans voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: