Met een Ferrari door Singapore scheuren

ferrari1Dat we naar Singapore gingen wisten we, maar wát we er allemaal zouden doen was voor ons een grote verrassing. We kregen natuurlijk wel hints, maar wat we moesten verwachten van ‘Singapore op een flitsende en decadente manier ontdekken’? Geen idee! Wat bleek? We mochten alle drie met een knalrode Ferrari door Singapore scheuren. EN IN SINGAPORE RIJDEN ZE LINKS! IEK!

Ik ben niet bepaald een heldin op de weg, dus je begrijpt dat ik me van te voren behoorlijk zenuwachtig voelde. Straks reed ik zo’n megadure auto in de prak! Maar, ik wilde me niet laten kennen. Bovendien, hoe vaak krijg je de kans om in een Ferrari te rijden? Dus ik sprak mezelf even wat moed in, en met klamme handjes en een bonkend hart stapte ik als allerlaatste achter het stuur. En wat er toen gebeurde…

ferrari4

Het was zó ontzettend gaaf om door Singapore te rijden in zo’n bloedmooie scheurbak, wat een ervaring! En wat is er veel te ontdekken in Singapore. Het uitzicht vanaf de rooftop van Marina Bay Sands is adembenemend mooi en als foodie kun je er helemaal los! Ze hebben er werkelijk van alles. Singapore staat dan ook bekend als land waar je overheerlijk kunt eten. En ook al is Singapore, zeker voor een land uit Zuidoost Azië, wat duurder, je kunt er ook voor omgerekend €5 prima terecht. Eet bijvoorbeeld eens in een food court in een mall, of duik China Town in. Ik ben wederom verliefd geworden op dit aparte, bijzondere land. En dat we de kans hebben gekregen om het land met zijn drieën te ontdekken is echt ongelofelijk cool.

ferrari3 ferrari2

Er komen nog veel meer te gekke Wander video’s aan en volgende week… OMG, die aflevering wordt hilarisch! Abonneer je dus zeker op het YouTube kanaal van Wander om geen enkele video te missen! 

Zijn jullie wel eens in Singapore geweest? En wat vonden jullie van onze eerste Wander video?

Share:

9 Reacties

 1. Avatar
  Sanne
  14 mei 2016 / 13:51

  ZO gaaf om in een ferrari te mogen racen! Super leuk filmpje, ben benieuwd naar de rest?

  • Tara
   Tara
   16 mei 2016 / 14:08

   Ja echt te cool! Wij zijn ook benieuwd wat jullie van de rest vinden, komende vrijdag komt er weer een nieuwe aflevering online 😉

 2. Avatar 19 mei 2016 / 10:05

  Whoaaaa zo vet! Dat is eigenlijk stiekem ook nog een droom van mij, om in een Ferrari te mogen rijden haha 🙂

 3. Avatar 20 mei 2016 / 10:09

  Wauw! Dat ziet er echt uit als een super gave ervaring! En wat een mooi land! 🙂

 4. Avatar 29 mei 2016 / 12:25

  Super gaaf! Ik ga deze winter waarschijnlijk ook naar Singapore. Misschien is dit nog iets wat ik aan mijn lijstje toe moet voegen haha!

  • Tara
   Tara
   3 juni 2016 / 14:13

   Ah super cool! Bekijk ook zeker alle andere afleveringen voor nog meer inspiratie! En als je vragen hebt, dan kunnen we vast nog wel een hoop beantwoorden want niet alles komt terug in de afleveringen zoals food hotspots etc! xx

 5. Avatar
  Marleen Leferink
  15 juni 2016 / 22:32

  Super vet!!
  Aankomende zomer ga ik op vakantie naar Singapore en Bali met mijn familie! Nu is mijn broer op vakantie jarig, en is zo’n tripje in een Ferrari natuurlijk erg gaaf ;). Weten nog waar jullie dat hebben gedaan?
  En hebben jullie nog dingetjes die zeker de moeite waard zijn om te spotten? kwa restaurants/food courts, shopping malls of bezienswaardigheden?
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: