Met deze gadget heb je de beste entertainment on the go!

Serena is er zo’n eentje die tijdens een vliegreis zo in slaap valt en tijdens de landing weer wakker wordt. Ik ben helaas wat minder gezegend met makkelijk in slaap vallen en daarom vind ik het wel fijn om tijdens langere vluchten mezelf bezig te houden met een mooie film of leuke serie. Helaas komt het nog wel eens voor (ook op langere vluchten) dat het entertainment in het vliegtuig een beetje tegenvalt – of zeg maar gewoon vrij bagger is. Royole vond ook dat on the go entertainment beter kon en heeft een te gek 3D virtueel mobiel theater ontwikkeld. Enne, hij is perfect om mee te nemen op reis! 

Royole Moon

Royole is een innovator op het gebied van flexibele displays, sensoren en slimme technologie en heeft een nieuw product op de mark gebracht: de Royole Moon. Dit 3D virtuele mobiele theater is geschikt voor het kijken van films en spelen van games en past gemakkelijk in je handbagage.

De Royole Moon heeft meer dan 3000 pixels, wat meer is dan 10 keer de resolutie van de bekende high-end smartphones. Ook beschikt hij over het scherpste 1080p AMOLED-scherm ter wereld. De beelddefinitie en -kwaliteit is geweldig en het optische design en de systeemtechnologie zorgen voor een unieke 3D-ervaring met een groot, schaalbaar 800’’ gebogen scherm. Aan de onderkant van de Moon zitten knoppen waarmee je ook de scherpte van het beeld kunt bedienen. Mocht je bijvoorbeeld een bril dragen, dan kan je die gewoon af doen en de Moon zo instellen dat je de beelden scherp ziet!

Dit klinkt voor ons een beetje als hocuspocus in de oren, maar vrees niet want hij is verder eenvoudig in gebruik en je kunt direct vanaf een smartphone, tablet, set-top box, PC, tv-box, interne opslag, een externe harddrive of de nieuwste gameconsoles content streamen naar de Moon. Ook is er de optie om vanaf het interne geheugen, via HDMI, USB on the Go draadloos te streamen.

En ook aan de looks is gedacht, de Royole Moon ziet er namelijk ontzettend cool en slick uit. Ik kan me voorstellen dat je in het vliegtuig zeker jaloerse en geïnteresseerde blikken zal krijgen. Niet dat je het zelf zal doorhebben, want met de Moon zit je helemaal in je eigen wereld! Naast dat hij er gewoon te gek uit ziet, is er gelukkig ook aan gedacht om hem opvouwbaar te maken. Hierdoor is hij super geschikt om mee op reis te nemen, want hij is gemakkelijk in te pakken en te dragen. Tevens is de hoofdtelefoon noise-canceling, wat natuurlijk echt een must is wanneer je met het vliegtuig reist. Wat super fijn en cool aan dit ontwerp is, is dat de Moon ook over het gedeelte rondom je ogen komt, waardoor je niet afgeleid kan worden door licht of andere bewegende dingen die om je heen gebeuren. Je ziet en hoort echt alleen de beelden en geluiden die vanuit de Moon komen waardoor je helemaal op gaat in jouw entertainment.

Het enige nadeel is dat er aan de Moon wel een flink prijskaartje hangt, maar ik had eigenlijk ook niet anders had verwacht van zo’n mooie gadget. De Royole Moon is namelijk te koop voor €899,99 bij de Bijenkorf en via Royole.com. Ja, dat is even slikken, máár dan heb je ook wel wat!

Mocht je meer over de Royole Moon willen zien, ik kwam dit video review tegen die ik wel erg duidelijk en fijn vond om te kijken! 

Wat doe jij graag op (lange) vluchten? En wat vind jij van deze luxe gadget?

Liefs, Larissa
@travellab.nl / @larissaverbon 

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: