Leuke travelboekjes winactie!

travelboekjeswin-2

Wij zijn gek op leuke notitieboekjes. Gewoon voor de heb, om te gebruiken voor foto’s (haha ja echt!) maar natuurlijk ook voor de praktische redenen als het maken van je to-do lijstje, je inpak-lijstje, het maken van aantekeningen en natuurlijk ook om leuke hotspots en vakantieadresjes in bij te houden. In samenwerking met Juniqe mogen we 5 x 2 setjes notitieboekjes weggeven die allemaal een leuk travel-thema hebben!

travelboekjeswin-4travelboekjeswin-3

In de shop vonden we een selectie aan prachtige boekjes met stoere quotes en leuke afbeeldingen. Perfect om je te laten inspireren om lekker te gaan reizen en ontdekken! De boekjes hebben een fijn formaatje van 21 x 15cm en passen daardoor in vrijwel elke tas of zak. De boekjes hebben 48 pagina’s zonder lijntjes waardoor je er ook lekker in kunt tekenen en krabbelen. Ze zijn gebonden met draad en het papier is gemaakt van hout uit een duurzaam beheerd bos.

travelboekjeswin-5 travelboekjeswin-6

Wil jij kans maken op een boekje en een tweede voor bijvoorbeeld je bestie? Doe dan mee met onze winactie die op ons Instagram account loopt! Via deze link zal je direct op de link van de winactie uitkomen maar ik zal hieronder ook nog even de voorwaarden vermelden:

  • Volg ons account op Instagram*
  • Laat een comment achter onder de foto waarin je vertelt dat je mee doet aan de winactie
  • Like de foto
  • en tag ook je bestie voor wie jij het tweede boekje wilt winnen!

*Zorg ervoor dat je je account even op openbaar hebt staan zodat we je deelname kunnen checken 🙂

De winactie is open t/m 22 april 2016 00:00u en daarna zullen we ons best doen om zo snel mogelijk de winnaars te contacteren via een privé bericht op Instagram. We zijn in die periode nog op reis, dus mocht het wat langer duren, wacht geduldig even af. We zullen op ons account ook laten weten wanneer we de winnaars hebben gekozen en gecontacteerd!

travelboekjeswin-7

Succes! 

Liefs,Larissa, Tara en Serena
@Travellab.nl

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: