Ik ga naar Dubai!

Vorig jaar had Tara een afspraak gepland met een tatoeage artiest in Berlijn, helaas waren Serena en ik beide te druk met werk en afstuderen en waren we niet in de gelegenheid om met haar mee te gaan. Onze vader bood haar toen aan om een paar dagen vrij te nemen van werk en met Tara mee te gaan, super gezellig! Ze hebben een aantal dagen in de stad rondgelopen (zie Tara’s verslag met hotel review hier) en sindsdien heeft hij met ons afgesproken om met elke dochter een tripje naar het buitenland te maken. En je raad het vast al… deze keer is het mijn beurt: waaaaah ik ga naar Dubai!

Een paar jaar geleden is hij met onze moeder in Dubai geweest en tot de dag van vandaag horen we hem nog enthousiast praten over deze reis en ervaring. Het was helemaal hun ding en ze hebben hele leuke dagen gehad. Hij kijkt elke dag op Skyscanner voor leuke deals en ineens kwam hij een super fijne deal tegen via Tui en ook nog naar Dubai, dus je snapt wel dat we die meteen hebben geboekt! Ik heb even gekeken of de deal nog te vinden is, mocht je zelf ook een laste minute willen boeken en ik heb hem gevonden: klik hier als je ons ook achterna wilt vliegen haha!

Door mijn afstuderen heb ik afgelopen jaar veel reisjes moeten afzeggen en zag ik vriendinnen, vrienden en natuurlijk Serena en Tara wel heerlijk heen en weer reizen. Alhoewel ik het heerlijk vond om hun foto’s te zien, was soms wel even afzien als je zelf weer achter de computer zat te puffen en zuchten haha! Maar nu is het eindelijk even mijn keer en ik ben dan ook helemaal exciteeeeed! We gaan 10 januari 2016 weg en komen op 15 januari 2016 weer thuis. Voor mij komt het perfect uit, want ik heb laatst mijn scriptie ingeleverd en op 15 januari krijg ik daarop feedback. Kan ik lekker even uitwaaien terwijl ik wacht tot mijn scriptie terugkomt haha!

Schermafbeelding 2015-12-28 om 22.47.33

Op Instagram liet ik jullie al weten dat ik naar Dubai ga en ik kreeg van zoveel lieve volgers geweldige tips toegestuurd, super bedankt daarvoor! Ik ga ze allemaal bij de hand houden en kijken welke we kunnen opvolgen. Mijn vader heeft in ieder geval al tickets gekocht voor een bezoek aan de Burj Khalifa vanaf waar we een mooi uitzicht over de stad gaan hebben. Ik ben echt helemaal dol op panorama uitzichten, dus ik ben heel erg benieuwd.

Verder houden we ook beide van shoppen (#dadgoals!) dus een bezoek aan de Dubai Mall staat heel hoog op onze to do list haha, volgens mij hebben we al gepland dat we dit op de 2e dag gaan doen en ik kan je nu al vertellen dat we daar waarschijnlijk wel de hele dag zullen zijn. Ook neem ik natuurlijk een bikini mee, want bovenop ons hotel zit een zwembad én als je mij een beetje volgt, zal het je misschien opgevallen zijn dat ik wel héél erg wit ben haha! Het is nu niet mega warm weer, maar hey wie weet kan ik toch nog even een duik nemen. Ook ga ik de SJCAM Sj5000 camera meenemen die ik laatst heb gereviewed, zodat ik leuke beelden kan opnemen én jullie natuurlijk de kwaliteit van de camera kan laten zien.

Dus ja, voor nu even deze enthousiaste update. Mocht je ook nog Dubai tips hebben, wees zo vrij om ze te noemen in de comments. Volg ons ook vooral op Instagram via @Travellab.nl en @larissaverbon om straks mijn updates en avonturen niet te missen!

Ben jij wel eens in Dubai geweest? En met wie ben jij voor het laatst op vakantie geweest?

Share:

17 Reacties

 1. Avatar 29 december 2015 / 09:45

  Wat gaaf! Dubai is echt prachtig! Heel veel plezier alvast!

  • Larissa
   Larissa
   31 december 2015 / 12:33

   Aaah ik ben zo benieuwd!

 2. Avatar 29 december 2015 / 12:07

  super gaaf !Ben benieuwd wat je daar allemaal gaat zien!

  • Larissa
   Larissa
   31 december 2015 / 12:35

   Ik ga het allemaal vast leggen voor jullie!! 😀

 3. Avatar 29 december 2015 / 14:34

  Wat gaaf! Een oud klasgenoot van mij woont in Dubai, dus ik zie weleens wat foto’s voorbij komen, lijkt me een mooie stad! Heel veel plezier alvast!

  • Larissa
   Larissa
   31 december 2015 / 12:34

   Echt? Wat gaaf! Hij/zij is daar vast voor een baan of studie/stage naar toe gegaan? Dankjewel!

   • Avatar 2 januari 2016 / 18:49

    Ja super gaaf he! Ze is daar haar eigen bedrijfje begonnen die ze hier ook al had, iets met design, loopt erg goed zei ze een tijdje terug.

 4. Avatar 29 december 2015 / 15:01

  Wat ontzettend lief en gezellig dat ieder van jullie met jullie vader ergens heen gaat! En Dubai lijkt me echt fantastisch! Alvast heel veel plezier!

 5. Avatar
  Kiki
  29 december 2015 / 19:16

  Wat lief van je paps!

  • Larissa
   Larissa
   31 december 2015 / 12:34

   Jaa, echt heel veel zin in ook!!

 6. Avatar 1 januari 2016 / 17:43

  Super leuk dat je vader dat doet zeg! Dubai is een toffe stad. Hier nog wat tips:
  1. Dune bashing – Met jeeps scheur je door de duinen. Daarna krijg je eten en entertainment in de woestijn. Super toeristisch, maar wel leuk.
  2. Festival City Mall – Mocht je geïnteresseerd zijn in Koreaanse skincare/makeup: hier zit zowel Skin Food als The Face Shop.

 7. Avatar 4 januari 2016 / 12:48

  Oh wauw wat een onwijs mooie trip ga je maken en wat bijzonder om dat samen met je vader te doen! Ik ben ook met mijn moeder naar Australië geweest en deze herinneringen blijven je altijd dierbaar bij. Natuurlijk ga ik je volgen want Dubai staat ook op mijn wishlist <3

 8. Avatar
  Naomi
  4 januari 2016 / 20:52

  Ik ben in November naar Dubai geweest, is echt super leuk daar! Let wel op dat heel veel gedeeltes iets minder mooi zijn, omdat er heel veel aan de stad gewerkt wordt. Heel veel gebouwen die dus nog niet af zijn enzo. Aanraders zijn sowieso the Dubai mall en the Emirates
  mall. Atlantis the Palm is heel leuk, het aquarium, maar vooral het waterpark is fantastisch. De Burj Khalifa is het allerhoogste gebouw in de wereld (geloof ik), en daar kan je in en dan heb je een super mooi uitzicht over de wolkenkrabbers. Oh en er is in de avond ook om het half een uur fonteinshow bij de Dubai mall. The Walk vond ik denk ik een van de leukste plekken. Is bij het strand, een leuk boulevardje met winkeltjes en leuke restaurantjes. En als laatste raad ik je aan om ook het oude gedeelte van Dubai te bezoeken, in het nieuwe gedeelte had ik (ondanks al die mannen in gewaden en vrouwen in boerka’s), door de moderniteiten en alle mooie luxe winkels niet echt een duidelijk gevoel alsof ik in een land in het midden oosten was. In het oude gedeelte merk je veel meer het cultuurverschil en zie je hoe de minder rijke burgers leven en heb je leuke marktjes met specerijen enzo (net zoals in die tweede satc film, al was dat niet Dubai maar Abu Dhabi), vond ik heel interessant. Alles is heel makkelijk bereikbaar met de metro trouwens!

 9. Avatar 5 januari 2016 / 09:10

  Wauw, te gek. Dubai lijkt me zo ontzettend gaaf. Ook bijzonder trouwens, om dat met je vader te doen. Ik hoop dat later ook met mijn kinderen te kunnen doen 🙂

 10. Avatar
  Emke Vossen
  17 januari 2016 / 14:22

  Heei! Ik ga over een paar weekjes ook naar Dubai?? Heb je tips of dingen die ik echt moet zien wat super gaaf is? Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: