Hoera, Dogma trakteert op goud!

Hiep hiep hoera: vorig jaar schreven we een artikel over de leuke nieuwe hotdog-hotspot Dogma en deze week vieren zij alweer hun eerste verjaardag! En om Dogma’s eerste verjaardag te vieren hebben ze momenteel een te gekke actie lopen: je krijgt namelijk een topping van 24 karaats bladgoud snippers gratis op je hotdog! Super tof, echt een plaatje om te zien en het is ook nog eens mega fotogeniek natuurlijk. Wij gingen van de week even langs om Dogma’s eerste verjaardag te vieren en om natuurlijk een prachtige hotdog op te smikkelen! 

Kijk het goud glinsteren dan op deze prachtige hotdogs! De hotdogs bij Dogma zien er van zichzelf al heel erg gaaf uit en worden altijd rijkelijk belegd met toppings, maar deze keer krijg je er dus nog een topping bij: 24 karaats bladgoud snippers! Super deluxe en natuurlijk helemaal over the top, perfect voor een verjaardagsfeestje. We vinden het echt super leuk dat Dogma deze actie heeft georganiseerd, want hoe vaak krijg je nou goud over je eten gesprinkelt? Ja, zelden dus! Oja, en wees niet bang van deze snippers proef je overigens niets terug haha.

Check ook zeker even ons vorige artikel terug om meer te lezen en zien over Dogma. Wij hebben van de week heerlijk in het zonnetje op het buitenterras gezeten, maar omdat het weer dit weekend wat minder is kan je gelukkig ook plaats nemen binnen aan een van de gezellige tafeltjes. En pssst als je bij Dogma bent, kijk ook zeker eens in het boekje die ze bij de kassa hebben liggen. Onze foto staat er ook in, zo ontzettend tof! #supertrots

Wil jij nou ook Dogma’s verjaardag vieren en zo’n lekkere hotdog eten én natuurlijk deze gouden topping erbij krijgen, wees dan snel want deze actie loopt tot en met aanstaande zondag 19 maart 2017. Eet smakelijk!

Dogma
Voorstraat 17
3512 AH, Utrecht

Ben jij al bekend met Dogma? En kom jij wel eens in Utrecht?

Liefs, Larissa
@travellab.nl 

Share:

2 Reacties

  1. Avatar 18 maart 2017 / 11:50

    Zo’n tof idee vind ik dit! Het is gewoon echt heel leuk om er bladgoud over heen te doen en het ziet er inderdaad super feestelijk en pretty uit. Helaas ga ik niet naar Utrecht dit weekend… Malou x

  2. Avatar
    Britt
    18 maart 2017 / 14:03

    Wauw, dit ziet er zo tof uit maar helaas kom ik er niet aan toe om hem daadwerkelijk te gaan proberen, helaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: