Het nachtleven in Singapore!

wanderafl3 - 2

De derde aflevering van Wander staat online en in deze video worden we meegenomen naar de hoogste punt van Singapore en tevens het hoogste al fresco (een bar of restaurant zonder dak) van de wereld! Hier krijgen we zowel cocktail als dj-les en bezoeken we ook bijzondere uitgaansgelegenheden. Het was weer een hele gezellige avond!Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op Wander!

wanderafl3 - 3

We begonnen de avond bij Altitude, een hele hippe spot waar meerdere avonden in de week dj’s draaien en waar je op het rooftop kunt genieten van heerlijke drankjes. Altitude is het hoogste punt in Singapore en ook bijzonder is dat deze plek de hoogste al fresco is van de hele wereld! Je kan er een heel rondje lopen, waardoor je vanaf elke plek prachtig uitzicht hebt op de stad en je ook kunt genieten van de zonsondergang.

wanderafl3 - 1

Wanneer de zon onder is, is het uitzicht op de stad nog mooier door de tientallen, nee miljoenen lichtjes die tevoorschijn zijn gekomen! Met lekkere lounge muziek op de achtergrond, een leuk gezelschap en natuurlijk lekkere drinks (er zijn ook hapjes te bestellen!) is dit echt een hele leuke hotspot in Singapore waar je echt eens geweest moet zijn. Op woensdagavond is het Ladies Night, dus dan heb je een lekkere goedkope avond! Ook niet onbelangrijk om te weten haha.

wanderafl3 - 7

Na Altitude bezochten we 28 Hong Kong street, een leuke bar die je alleen vindt wanneer je er echt vanaf weet! Buitenaf is het namelijk niet te zien dat zich daar een bar bevindt, dus je moet echt even zoeken naar de grijze deur. Binnen mag je ook niet fotograferen en filmen, maar in overleg met de eigenaar mochten we wel bovenstaande foto maken van onze drankjes. Yum! Wil je ook 28 Hong Kong bezoeken, dan moet je op het gelijknamige adres “28 Hongkong St” wezen.

wanderafl3 - 6

Na 28 Hong Kong Street bezochten we ‘Satay Street’. Een straat die is afgezet en waar ze tientallen tafeltjes en stoeltjes hebben geplaatst en waar iedereen heerlijk saté en andere hapjes aan het eten is. Je ziet er aan plastic tafels en bevindt je middenin torenhoge gebouwen wat het echt een heel apart effect geeft, maar het is wel heel erg gezellig!

wanderafl3 - 5

Je kan er verschillende soorten saté kopen en dit wordt allemaal waar je bij staat voor je bereidt. Zo lekker! Ook Satay Street bezoeken? Je vindt dit op het volgende adres: 18 Raffles Quay, Singapore 048582

wanderafl3 - 4

Ga jij wel eens uit als je in het buitenland bent? En zo niet, wat doe jij dan graag in de avond? 

Liefs,
Larissa, Serena en Tara 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: