Groetjes uit Florida!

floridacollage1

Hi iedereen, als jullie ons op social media volgen (zeker doen!) dan hebben jullie vast al meegekregen dat we ons momenteel in het prachtige en zonnige Florida bevinden! We zijn met z’n drietjes een roadtrip door Florida aan het maken en we zijn inmiddels alweer 6 dagen verder. Het leek me leuk om alvast wat foto’s van onze Instagram accounts met jullie te delen voor een leuk en vrolijk overzicht. Alles is ook zo fotogeniek hier en van wat ik van het thuisfront hoor, kunnen jullie thuis wel wat zonnige foto’s gebruiken toch? 🙂

floridacollage2

Op een later tijdstip zullen we ook weer dagboekjes en hotspots met jullie delen trouwens, want we hebben echt op meerdere plekken heerlijk gegeten en ook hele leuke spots ontdekt. Oké, natuurlijk hebben we ook wel bij een paar ketens gegeten (Olive Garden bijvoorbeeld haha, don’t worry die komt niet in de hotspot lijst) maar in onze hotspots nemen we echt alleen pareltjes mee, van die lokale spots waar je anders voorbij zou rijden.

Wij worden nu net wakker in Fort Meyers, gisteren hebben we een beetje geshopt tussen Naples en Fort Meyers in en vandaag gaan we hier de boel verder verkennen. Vannacht blijven we hier nog een nacht slapen en dan rijden we weer all the way back naar het oosten naar Fort Lauderdale voor een nachtje en dan weer rijden we terug naar Miami om de huurauto in te leveren. In principe zou onze reis er dan op zitten, maar we dachten “we zijn er nu toch al…” dus we hebben onze reis verlengd met een week California.

Woohoooo! Moet ik dan weer een ‘Groetjes uit California’ tikken? Let me know 😉

Liefs, Larissa, Serena en Tara
@travellab.nl 

 

Share:

6 Reacties

 1. Avatar 16 november 2016 / 16:59

  Wat leuk! Florida! Zo mooi daar. 😀 Ik ben benieuwd naar jullie tips & hotspots, want ik wil zeker nog eens terug naar Florida. En wat fijn dat jullie een week langer blijven in Amerika. Ik ga jullie volgen. Veel plezier nog!

 2. Avatar 16 november 2016 / 18:41

  Super gave foto’s, ik zag ze al voorbij komen op instagram! Florida is zo gaaf en inderdaad heel fotogeniek! En wat tof dat jullie gewoon nog een weekje doorgaan. Have fun nog samen!

 3. Avatar
  martine
  16 november 2016 / 19:31

  Jullie bleven toch 3 weken weg?

  • Tara
   Tara
   25 november 2016 / 05:55

   2,5! We zijn ook nog niet klaar.. 😉

 4. Avatar 16 november 2016 / 23:36

  Wat een prachtige foto’s! Dat ijsje ziet er geweldig uit zeg 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: