Groetjes uit California!

cali-3

Zoals we de vorige keer de groetjes deden uit Florida doen we dit nu uit California. Na onze week in het zonnige Florida zijn we namelijk weer in het vliegtuig gestapt. We zitten in Sacramento momenteel en zijn op bezoek bij een Amerikaanse vriend van ons. Het is FANTASTISCH hier! In dit artikel delen we alvast een aantal foto’s en verhalen! šŸ™‚

cali2-1

We hebben Donald 3 jaar geleden ontmoet in Vegas, of nouja, bij de Hooverdam om precies te zijn. Kunnen jullie je nog herinneren dat we daar zaten? Hoe dan ook, afgelopen vrijdag vierde Donald zijn 60e verjaardag en wij konden hier gelukkig nog net bij zijn. Er was een band, er was veel eten en er waren een hele hoop gezellige mensen. Echt top!

We overnachten momenteel bij Donald en zijn vrouw Karen thuis, het was een warm welkom en het lijkt soms wel alsof we z’n dochters zijn haha! We eten samen en gaan samen op stap. Zo kregen wij de tip om naar Lake Tahoe te gaan en naar Yosemite. Beide een flink stukje rijden maar helemaal worth it. Op de foto hierboven staan we bijvoorbeeld voor Lake Tahoe en we zijn er helemaal omheen gereden, hierover zullen we later meer informatie en foto’s delen op deze site.

cali-1

Zoals je ziet zijn we flink van klimaat gewisseld en moesten we dus 2 verschillende soorten kledingstukken inpakken: super zomers en mega winters. Ergens missen we de tropische temperaturen van Florida maar ergens ook niet, I mean… Kijk nou! Het is net winter wonderland!

Bij de Ross scoorde ik regenlaarzen met een fluffy binnenkant en die zijn enorm goed van pas gekomen. Bij Lake Tahoe lag namelijk een hele berg sneeuw! Gelukkig hadden Donald en Karen de auto ook volgeladen met mutsen, wanten, extra jassen en sokken. We hebben het geen moment te koud gehad.

cali-2

Kijk nou wat mooi! En op de allereerste foto van dit artikel zie je dat Larissa op een rots zit. Dit was Cave Rock, een gigantische steen met een tunnel waar je met deĀ auto doorheen kunt rijden. We zijn erop geklommen (best een werkje) en hebben toen een hele fotoshoot gehouden hahaha!

cali-4

Nogmaals: we feel totally at home! Hier zitten we in de tuin met een kacheltje en we maken smores. Het is echt onwijs gezellig elke dag en ze doen alles om het zo comfortabel mogelijk te maken voor ons. We vinden het enorm speciaal om zoveel tijd met ze door te brengen want dit zijn dingen die je als toerist niet zo snel doet, veel leuker!

cali-5

Dit is een foto van Donald en ik in een sequoia boom in Yosemite National Park, waar we later ook meer foto’s van zullen delen want het was fantastisch!

Het is vandaag Thanks Giving en waar ik enorm dankbaar om ben is dat we Donald hebben ontmoet. Hij is zo vrolijk, positief, open en inspirerend. Hij reist de hele wereld rond, maakt overal vrienden en gaat met ons om alsof we zijn dochters zijn. We zijn altijd welkom in zijn huis en waren meer dan welkom met Thanks Giving. We hebben heerlijk gegeten met z’ alles (kalkoen, pecan pie, pumpkin pie, alles!) en we hebben meegeholpen in de keuken natuurlijk. Dat voelde erg speciaal. Enne straks gaan we nog de deur uit om te shoppen, want Black Friday wilden we ook graag mee maken natuurlijk!

Morgenmiddag nemen wij alweer afscheid en daarna zullen we naar San Francisco rijden met Donald voor nog een korte trip. We zijn hier alle 3 nog nooit eerder geweest en het schijnt echt een fantastische stad te zijn. We hebben al een waslijst aan ‘must-see’ en ‘must-do’ dingen genoteerd maar mocht je nog tips hebben dan zijn die natuurlijk altijdĀ meer dan welkom!

Liefs Tara, Larissa en Serena

 

Share:

1 Reactie

  1. Avatar 25 november 2016 / 14:00

    Wauw wat een mooie foto’s weer! Zo gaaf deze reis, ik zou willen dat ik ook eens zo’n reis kan maken, lijkt me echt gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: