Greetings from Austin, TX

Wie had er gedacht dat ik dit jaar nog naar Austin zou gaan? Ik niet in ieder geval! Ongeveer 2 weken voordat deze trip begon, wist ik zelf eigenlijk pas dat ik naar de hoofdstad van Texas zou gaan. Wat was dat ontzettend spannend zeg! Namens KittehsCupcakes.nl (mijn persoonlijke blog) ben ik uitgenodigd om te vloggen voor 24Kitchen, ja de tv-zender! Tijdens deze trip ligt de focus vooral op de vele foodtrucks en op alle andere food-madness van deze stad. Het is een trip naar mijn hart en ik ben ontzettend blij dat ze onze blog hiervoor hebben gekozen, want het is mij op het lijf geschreven. Helaas kon er maar 1 persoon mee en Larissa riep zonder enkele twijfel dat ik moest gaan. Wow! Super bedankt Larissa, echt te lief. Samen met Sabine van 24Kitchen, ging ik op avontuur. Heel toevallig ken ik haar nog van stage 2 jaar geleden (die ik toen bij 24Kitchen liep), dus dat was al helemaal geweldig!

travellab2

Voordat ik naar Austin vloog, had ik nog geen duidelijk beeld van deze stad. Je hebt altijd wel een beetje een idee in je hoofd hoe iets zal zijn en zo dacht ik meteen aan cactussen, zanderige paden en cowboys. Met daarbij ook veel vlees, BBQ’s, country muziek en grote auto’s. Verder verwachtte ik de trip van mijn leven, want deze persreis draait volledig om eten en mijn leven bestaat immers uit liefde voor eten.

En hoe is het tot nu toe bevallen? Mijn verwachtingen zijn volledig overtroffen: Austin is echt fantastisch! En ja, ik kan je echt zeggen dat dit de trip van mijn leven is. Het is lastig om mijn enthousiasme in woorden te omschrijven, omdat ik dan enkel kan gillen van geluk. Daarom zeg ik in 1 woord: WOW!

Het eten hier is werkelijk fantastisch. Alles wat we hebben gegeten is heerlijk en het wordt met passie bereid. Oh, en die passie geven ze aan je door. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam, super sociaal en vrolijk. Ook ontzettend spontaan en we hebben al veel vrienden gemaakt tijdens onze trip. Echt super gezellig en daarnaast delen ze met liefde tips met je. We hebben een hoop van die tips opgevolgd en daar zijn we heel blij mee!

voortravellab

De stad zelf is verder echt fantastisch om te zien! Je ziet niet alleen cactussen overal, maar ook aloe vera planten, palmbomen en bloemen. En natuurlijk de super Amerikaanse huizen, billboards en auto’s. Wij vinden vooral de wijkjes heel schattig en ze doen ons denken aan bijvoorbeeld Curacao. De stad is jong, creatief, hip en innovatief. Ook super leuk is het motto van de stad is: Keep Austin Weird!!! Verder zie je overal leuke foodtrucks en eettentjes met lampjes en bankjes. Je kunt overal wel terecht voor een borrel en een praatje, daar houd ik echt van. Het doet mij een beetje denken aan een mix van Amerika, Berlijn en een tropisch land. Dat klinkt natuurlijk wel wat vaag, maar snel zul je zien wat ik bedoel. Ik wil namelijk graag een artikel (of meerdere) schrijven over deze stad. De stad die mijn hart volledig heeft veroverd. Want ik kan je nu alvast zeggen, dat dit mijn #1 stad van de hele wereld is geworden!

Het lijkt mij super leuk als jullie me ook volgen via Instagram, voor alle updates. Ik heb al een hele hoop foto’s geplaatst de afgelopen dagen en dat zullen er alleen maar meer worden. Ook kan je Travellab volgen voor nog meer updates en alle foto’s bij elkaar vind je ook heel handig onder de hashtag: #TaraTakesTexas.

Op het YouTube kanaal van KittehsCupcakesNL zullen binnenkort een aantal video’s verschijnen over de foodtrucks in Austin en mijn hele experience daar, dus ik raad je zeker aan om je te abonneren op ons kanaal om de video’s niet te missen!

Ik hoop dat jullie deze sneakpeek leuk vonden en ik kan niet wachten om mijn verhalen met jullie te delen!
Groetjes uit Austin!

Edit: Klik hier voor de eerste vlog!

Share:

10 Reacties

 1. Avatar 22 mei 2015 / 07:35

  Oh wat leuk! Ik had zelf ook een beetje dat vooroordeel over Texas, maar fijn om te zien dat het niet zo is. Lijkt me een geweldige ervaring om die foodtrucks te gaan testen

  • Tara
   Tara
   Auteur
   29 mei 2015 / 16:30

   Ja het was echt super en Texas vind ik echt heel erg leuk!

 2. Avatar 22 mei 2015 / 10:53

  wauw wat gaaf zeg! Lijkt met super tof om daar ook een keer heen te gaan!

 3. Avatar 23 mei 2015 / 17:03

  Wat ziet het er gaaf uit! Echt geweldig dat je mocht gaan! Kijk uit naar de food blogs erover:)

 4. Avatar
  Birgit
  24 mei 2015 / 16:51

  24Kitchen is geen tv-programma maar een tv-zender. Onwijs gaaf dat je dit hebt mogen meemaken. Dat maakt het bloggen extra leuk en bijzonder lijkt me.

  • Tara
   Tara
   Auteur
   29 mei 2015 / 16:28

   Oeps, dat bedoel ik ja, ik zal het meteen even aanpassen!

  • Tara
   Tara
   Auteur
   29 mei 2015 / 16:31

   Ja, killer combo! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: