Dubai vlogs!

dubaiupdate1 - 2

Zoals ik jullie laatst vertelde ben ik een paar dagen in Dubai geweest samen met onze vader! We zijn inmiddels weer terug en ik moet nog even acclimatiseren (brr zo koud!), maar een reisverslag van onze paar dagen komt zeker nog online op deze blog!

Ik heb tijdens onze dagen ook elke dag gevlogd en deze video’s heb ik inmiddels al online staan op ons YouTube kanaal. Omdat vast niet iedereen ons daar ook volgt, wilde ik graag deze video’s ook nog even los hier met jullie delen! Elke dag hebben we weer wat anders ondernomen, van chillen op ons dakterras bij het zwembad, tot aan malls bezoeken, tot aan de (toeristische) Walk belopen én natuurlijk het prachtige Palmeiland bezoeken! Kijken jullie mee naar mijn dagen in Dubai?

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

sjcam_ - 4

Zoals je in vlog #2 en #4 hebt kunnen zien, heb ik ook de SJCAM SJ5000 camera mee op reis genomen! Ik vind de beeldkwaliteit echt verbluffend en ik ben ook heel tevreden en blij met de sprankelende kleuren die deze camera geeft. Wat vinden jullie van de kwaliteit? Een heel review over deze camera vind je terug in dit artikel!

Mocht je je willen abonneren op onze YouTube kanalen, dan kan dat ook zeker! Tara en ik uploaden elke week minstens 2 nieuwe video’s op KittehsCupcakesNL en Serena plaatst ook elke week 2 video’s op haar kanaal BeautylabNL. Oh en voor de shop-liefhebbers: morgen verschijnt er een Dubai Shoplog Video op het KittehsCupcakesNL kanaal. Vergeet deze ook zeker niet om te checken!

dubaiupdate1 - 1dubaiupdate1 - 3

We krijgen trouwens wel eens de vraag of we niet een Travellab YouTube kanaal willen aanmaken, maar omdat we niet elke keer reisvideo’s opnemen, zou het uploaden op dit kanaal vrij sporadisch worden en dat is zonde. Vandaar dat we onze (reis)video’s gewoon blijven uploaden op onze hoofdkanalen! 🙂

Ik doe m’n best om het reisverslag zo snel mogelijk online te zetten! En check ook zeker ons Instagram account voor de foto’s die ik daar heb gemaakt.

Heb ik jullie al nieuwsgierig gemaakt naar Dubai?

 

 

Share:

3 Reacties

  1. Avatar 19 januari 2016 / 17:48

    Ik vond de Dubai vlogs echt geweldig! Weer een plekje om te bezoeken! En wat leuk dat je er met je vader heen ging!!

  2. Avatar 19 januari 2016 / 18:11

    Ik heb ze gezien, ze zijn echt super leuk! Ik krijg echt zo zin in de zomer als ik je in de zon ziet lopen met een hempje, oh ik kan niet wachten tot ik weer met blote mouwen door de buitenlucht kan fietsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: