Curacao travel video

Vandaag wil ik een mooie travel video met jullie delen van onze tijd op Curacao. Een bezoek aan Willemstad, Fort Nassau, verschillende stranden zoals Grote Knip en Cas Abou, snorkeltrips en lekker uit eten bij Jaanchie’s en Zanzibar. We hebben geprobeerd zo goed mogelijk de gezellige, ongedwongen sfeer van dit zonovergoten eiland weer te geven.  Het zachte ruisen van de zee, massages aan het strand en de vriendelijke bevolking maakt Curacao een waar paradijsje waar ik met veel plezier aan terugdenk.

Binnenkort komt er nog een uitgebreid Curacao travel report online, maar mijn dagboekje en hotspots zijn vast terug te lezen via smile.arke.nl.

klein curacao_02curacao willemstad_1curacao willemstad_2 GOPR0054

Ik heb weer helemaal zin om terug te gaan naar dit zonnige eiland. Krijgen jullie ook de vakantiekriebels van deze video?

Share:

32 Reacties

 1. Avatar 25 februari 2015 / 15:52

  Toen ik dit filmpje voorbij zag komen op youtube kreeg ik spontaan heimwee naar curacao! Ik ben toen ook op ene aantal plekken van het filmpje geweest. Wat is jaanchies onwijs leuk he? Het filmpje is werkelijk prachtig geworden. Je mag trots zijn op jezelf met wat je allemaal bereikt hebt. Niets dan bewondering voor je!

  • Serena
   Serena
   Auteur
   26 februari 2015 / 09:19

   Wat een lieve woorden, dankjewel! 🙂

 2. Avatar
  Cial
  25 februari 2015 / 15:56

  Wat een mooie film, Serena! Zag ik nou een glimpje van je nieuwe lover? Of waren jullie niet samen? 🙂

  • Serena
   Serena
   Auteur
   26 februari 2015 / 09:22

   Een ietsie pietsie mini glimpje! 😉

   • Avatar
    Cial
    26 februari 2015 / 11:25

    Oooo that’s why you’re smiling from ear to ear the whole time! 😉 Heerlijk hoor!

  • Avatar
   juliette
   27 februari 2015 / 15:21

   waar?! 😮

 3. Avatar
  Lysianne
  25 februari 2015 / 16:19

  WoW wat een mooi filmpje en idd niets dan bewondering! Echt gaaf!!

 4. Avatar 25 februari 2015 / 16:24

  Wat een héérlijke feel-good video zeg! Lekker bij wegdromen. Ik wil er zooo graag heen hihi, wat ben je lekker in de watten gelegd!

 5. Avatar
  Sophie
  25 februari 2015 / 18:13

  Heb je filmpje op youtube gekeken. Echt prach-tig!! Wil er ook heel graag een keer heen. Mag ik vragen waar je zonnebril van is (tijd filmpje: 0.43)? Heb je deze zelf ontworpen? Vind hem echt heel gaaf!

  • Serena
   Serena
   Auteur
   26 februari 2015 / 09:24

   hi Sophie,
   ik heb de turkooiskleurige bril in de video wel zelf ontworpen, maar die van 0:43 met het gouden filigrain aan de zijkant is van het merk Dolce & Gabanna. In de sale gekocht bij Bijenkorf, misschien hebben ze hem nog! liefs, Serena

 6. Avatar 25 februari 2015 / 18:59

  wauw, wat een gave video! echt super mooie video met prachtige beelden! Het lijkt mij een heerlijke vakantieplek!

 7. Avatar 25 februari 2015 / 19:14

  Wat een mooie shots in die video; echt heel tof gedaan! En ik krijg er zéker vakantiekriebels van dus dat is goed gelukt 😉

 8. Avatar
  Johanna
  25 februari 2015 / 19:29

  Onwijs mooi Serena! Wil je me alsjeblieft helpen? Je hebt me geïnspireerd en ik wil eind mei met m’n boyfriend voor het eerst de caribieen ga bezoeken. Ik kom er alleen echt niet uit welk eiland het leukst/mooist is! We willen voornamelijk prachtige stranden en snorkelen en met dolfijnen zwemmen. Maar we zijn ook dol op eten en soms wat doen/ondernemen fancy uiteten, shoppen. Wat is jouw favoriet tussen Barbados, Bonaire, Curaçao, Aruba etc? Ik ben heeeeeel benieuwd! Veel liefs xx

  • Serena
   Serena
   Auteur
   26 februari 2015 / 09:30

   hi Johanna,
   even lekker praktisch: vanuit Nederland is het makkelijker om naar Aruba en Curacao te vliegen omdat je rechtstreeks kunt vliegen, wil je naar Barbados dan moet je overstappen op London. Op Bonaire ben ik nooit geweest, op Aruba maar kort en niet veel gezien en op Curacao ben ik nu twee keer geweest, en daar zou ik zo nog een keer naar terug gaan. Mijn indruk van Curacao is heel positief en op dat eiland zijn ze meer gericht op Nederlanders. Op Aruba zijn ze meer gericht op Amerikanen. Zie ook dit artikel; http://www.travellab.nl/5-dingen-die-je-moet-weten-aruba/

   Ik zou daarom naar Curacao gaan, daar zit de Dolphin Academy en omdat het groter is dan Aruba, is er nét even wat meer te doen. Curacao is een goed begin en als het goed bevalt, kun je de keren daarop weer andere mooie eilanden van het Caribisch gebied ontdekken. Zo schijnt Jamaica ook heel gaaf te zijn!

   liefs, Serena.

 9. Avatar
  Janice
  25 februari 2015 / 23:48

  Supergave video! Hele geslaagde aftermovie van je vakantie. Ik wil ook graag nog een keer zo’n soort video maken 🙂

 10. Avatar 26 februari 2015 / 08:04

  Wauw wat een mooie video! Echt heel erg mooi gedaan! Als ik dit zo zie, wil ik ook zo graag een keer naar Curacao!

 11. Avatar 26 februari 2015 / 10:07

  Prachtig filmpje! Zon, zee , strand, mooie kleuren… Ja ik krijg vakantiekriebels :d Mijn eerste echt ‘exotische’ reis was naar cuba enkele maanden geleden en ik wil meer ontdekken :d

  • Serena
   Serena
   Auteur
   26 februari 2015 / 18:14

   Ah Cuba, dat ziet er ook altijd zo geweldig uit op foto’s, maar zelf nog nooit geweest. Hoe is Cuba bevallen en wat vond je van het eten? Ik hoor daar wisselende verhalen over en ik vind lekker eten toch wel één van de belangrijkste redenen om naar een land te gaan (of juist niet). liefs, Serena

   • Avatar
    Johanna
    2 maart 2015 / 23:57

    Topper dankjewel! X

 12. Avatar
  Elisa
  26 februari 2015 / 13:07

  Echt een heel erg mooi filmpje!

 13. Avatar
  Joyce
  26 februari 2015 / 16:06

  Wauw! Mooi filmpje! Mag ik vragen waar je die gekleurde kimono gekocht hebt? Alvast bedankt! 😀

  • Serena
   Serena
   Auteur
   26 februari 2015 / 18:15

   hi Joyce,
   bedoel je die zwarte met bloemen die ik over mijn Triangl bikini draag als ik de boot op stap? Die is van Primark, wel al oude collectie. Of bedoel je die zwarte met groen die ik onlangs op Instagram heb laten zien. Die is van de huidige collectie van Zara. liefs, Serena.

 14. Avatar 26 februari 2015 / 22:16

  Oh wat ziet dat er heerlijk uit. Ik genoot al zo van je instagram foto’s en de video gaf mij helemaal de zomer vibes.
  Ik ben benieuwd naar waar je nog meer naar toe gaat travellen. Zelf wil ik graag het noorderlicht zien. Ik haat kou, maar denk dat dit het waard is. X

  • Serena
   Serena
   Auteur
   27 februari 2015 / 10:42

   Dat is precies mijn idee, ik ben niet dol op de kou, maar echt daarvoor zou ik een week door de sneeuw ploeteren hoor. Lijkt me fantastisch om te zien! Tara en Larissa gaan binnenkort naar Antwerpen, lekker dichtbij, en we willen graag samen naar Dubai. Ik ben een beetje aan het orienteren. Verder zou ik dit jaar toch ook wel graag een citytrip naar Madrid willen maken. Nou, je ziet snel genoeg op IG waar we nu weer uitspoken 🙂 Leuk dat je ons account zo leuk vindt!

 15. Avatar
  Bente
  28 februari 2015 / 19:56

  He Serena, wat een tof filmpje zeg! Zo te zien heb je het erg naar je zin gehad. Ik had nog wel een vraagje. De foto (die je eerder al geplaatst had) en het stukje film onderwater, zijn die met een speciale camera gemaakt of met een waterdicht hoesje? xxx

  • Serena
   Serena
   Auteur
   1 maart 2015 / 17:36

   hi Bente,
   die zijn met een GoPro camera gemaakt!
   liefs, Serena.

 16. Avatar 29 juni 2015 / 17:45

  Waaaw wat een ongelooflijk mooi filmpje zeg! Curaçao is zo mooi. Over een klein half jaartje ga ik daar naar toe verhuizen en kan het zelf soms nog niet geloven dat ik straks gewoon op zo’n paradijsje woon. Helemaal als ik zo’n filmpje zie, dan voelt het echt nog als een droom.

 17. Avatar 13 februari 2016 / 19:22

  ik wist dat je hier geweest was dus ik zit nu even je artikelen na te lezen over curaçao. Ben er nu twee keer geweest en ga binnenkort weer, nu samen met een vriendinnetje die nog nooit geweest is. We gaan drie weken dus we kunnen echt veel doen, ook echt van plan!

  Heerlijk om zo alvast in de sfeer te komen.

  Ik ga snel een GoPro aanschaffen want ik zie steeds meer van dit soort filmpjes en het gaat kriebelen om ze zelf te maken.

  Ga vooral lekker door met Travellab (waarom ook niet :P) want zoals je ziet werkt de zoekfunctie prima en is het leuk om zo je reis voor te bereiden.

  Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: