Curacao dagboek

Ook al is Curacao een klein eiland, er is ontzettend veel te doen! In een week op Curacao heb ik dan ook vrijwel alle hoeken van het eiland gezien en nóg heb ik het idee dat ik niet alles gedaan en gezien heb. Je kunt er heerlijk wandelen door Willemstad, zonnen op de vele mooie stranden, genieten van de natuur, zowel luxe als casual uit eten en natuurlijk zijn er genoeg leuke en spannende watersport activiteiten om te beoefenen.

curacao dagboek 1 curacao dagboekje dag 1 curacao dagboek dag 2 curacao dagboek 2

Mocht je benieuwd zijn naar mijn avonturen op dit tropische eiland? Bekijk dan mijn Curacao Dagboekje deel 1 hier en mijn Curacao Dagboekje deel 2 hier.

Wat zou jij doen als je een weekje op Curacao zou vertoeven? Relaxen of juist veel dingen doen? Culinair uit eten gaan of juist zoals de locals een broodje langs de kant van de weg afhalen? 

Share:

11 Reacties

 1. Avatar 3 maart 2015 / 14:14

  Curaçao is zo’n mooi eiland! Nu ik deze foto’s zie, wil ik er graag nog een keertje heen. Ben er jaren geleden een paar weken geweest met mijn familie. Wat ik toen het leukste vond om te doen, was snorkelen. Prachtige foto’s!

 2. Avatar 3 maart 2015 / 17:29

  Prachtige foto’s ! Nu snap ik echt waarom je zo een zin kreeg in zomerkleren shoppen 😉 past helemaal in het plaatje!

 3. Avatar 3 maart 2015 / 23:30

  al die foto’s zijn jaloersmakend, ik zou gelijk op het vliegtuig stappen nu 😀

 4. Avatar
  Eline
  4 maart 2015 / 22:31

  Ik ben nu al drie weken op dit prachtige eiland, en heb nog negen maanden te gaan! Ik loop hier stage en geniet met volle teugen van de cultuur en het weer en alles. Ik raad het iedereen aan om hier op vakantie te gaan!

 5. Avatar 13 maart 2015 / 07:02

  Wat een prachtige foto’s! Zelf heb ik bekenden wonen op Curaçao, ik denk dus dat ik eerder voor dat local-gedoe zou gaan; een broodje langs de weg eten (dat doe ik sowieso liever).

 6. Avatar
  D
  11 april 2015 / 21:42

  Ik ben helemaal weg van de maxi jurk (?) die je aan hebt. Waar komt hij vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: