Budget gadgets voor buiten!

xenosbuiten_ - 1

Nu de temperaturen weer lekker omhoog gaan, is het hoog tijd voor gezellige picknicks in het park, het bezoeken van leuke festivals en chillen op de camping en het strand! Ik bezocht Xenos en kwam daar hele leuke budget gadgets tegen die super geschikt zijn voor wanneer je lekker buiten in het park rondhangt, op een festival, op de camping of op het strand!

xenosbuiten_ - 2 xenosbuiten_ - 3

Worden jullie trouwens ook niet super vrolijk van deze leuke kleurtjes? Ik wel!

xenosbuiten_collage2

Festival zitmatje / €1,99 
Ik vind het heerlijk om in het park te zitten, maar echt midden in het gras op de grond zitten vind ik vaak wat minder fijn. Soms is het gras nog een beetje nat van eerdere regenachtige dagen of ik heb net een lichte broek aan. Met dit festival matje kan je makkelijk en comfortabel zitten! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke opvallende kleuren en ik koos voor deze vrolijke oranje kleur. Het matje heeft een lichte verdikking, waardoor het iets comfortabeler zit (ook geschikt voor op harde stoelen en banken) plus het houdt je droog haha! Het matje is lekker compact en lichtgewicht en doordat je ‘em kan oprollen ook super makkelijk om mee te nemen.

xenosbuiten_ - 7 xenosbuiten_ - 8 xenosbuiten_ - 14

Klapdeksel / €1,49 
Lekker in het zonnetje zitten, betekent ook goed blijven hydrateren! We nemen altijd graag onze eigen drankjes mee naar het park of de camping, maar vooral op winderige dagen is het oppassen dat er niets inwaait! Toen ik deze klapdeksel tegenkwam, wist ik dat ik deze echt moest hebben. Geen grassprietjes, blaadjes of insecten meer in m’n drankje. Deze deksel schuif je heel gemakkelijk over de rand van een glas. Wanneer je wilt drinken klap je de deksel omhoog en daarna valt deze weer dicht. Ideaal! Bij Xenos heb je verschillende kleuren en printjes, maar ik vond deze met een flamingo natuurlijk het leukste!

xenosbuiten_ - 10 xenosbuiten_collage1

Strandbekerhouder / €2,49 
Nog zo’n geweldige uitvinding is deze strandbekerhouder! Uiteraard kan je deze ook in het gras steken en is daarom ook geschikt voor op de camping en het park. Deze houder heeft bovenop een houder waar je je drankje, een telefoon of andere bezittingen in kwijt kunt zodat je deze niet omstoot of erop gaat zitten. Aan beide kanten zijn ook oortjes bevestigd waar je je zonnebril doorheen kunt steken en aan de sleutelhanger die je erbij krijgt kan je makkelijk je sleutels hangen. Ook deze strandbekerhouder komt in verschillende vrolijke kleurtjes en ik vind het echt een enorm handig ding.

xenosbuiten_ - 13 xenosbuiten_ - 12

Flamingo tuinlampje / €1,49
En wanneer het aan het einde van de dag donker wordt, is het feestje zeker nog niet voorbij. En al helemaal niet met dit super leuke lampje! Dit tuinlampje heeft een gezellige flamingo bovenop en is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Zo’n lampje is enorm handig en het ziet er meteen ook super knus en romantisch uit. Het lampje werkt op AAA batterijen en met een knopje zet je deze gemakkelijk aan. Ook gewoon leuk voor in je kamer eigenlijk!

xenosbuiten_ - 4

Ik krijg meteen zin om mijn tas in te pakken en in het park of op het strand te gaan hangen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen over deze leuke en budgetproof buiten gadgets en laat me vooral jullie tips en tricks weten voor lekker hangen buiten!

Houden jullie van picknicken? En wat is echt onmisbaar voor jou als je een hangdag houdt buiten?

Share:

16 Reacties

 1. Avatar 8 mei 2015 / 09:40

  Leuke foto’s! Ik was jullie vlog aan het kijken en werd wel heel benieuwd naar de foto’s op travellab. Ziet er heel leuk uit!

  • Tara
   Tara
   8 mei 2015 / 11:31

   Super leuk dat je bent gekomen na het zien van onze vlog! 😀

 2. Avatar 8 mei 2015 / 10:46

  Ahh hele mooie kleurtjes en handige artikelen!

 3. Avatar 8 mei 2015 / 10:50

  Wat een handige artikelen! Ik had er nog nooit van gehoord… Liefs, Jis

  • Larissa
   Larissa
   8 mei 2015 / 14:45

   Ja leuk he! Ik denk ook wel dat ze redelijk nieuw zijn bij Xenos, maar ze liggen momenteel in de collectie dus! 🙂

 4. Avatar 8 mei 2015 / 11:46

  Wat een super leuke, handige en kleurrijke gadgets!

 5. Avatar 8 mei 2015 / 16:32

  Supervrolijk allemaal! Alleen een beetje overbodig 😉 maar dat moet ook eens kunnen haha!

  • Larissa
   Larissa
   19 mei 2015 / 17:40

   Nou, niet perse hoor ik vind het juist hele handige gadgets! Er komt een keer en dan denk je sh*t had ik dat ene ding maar gekocht haha ik weet het zeker! ;P

 6. Avatar 9 mei 2015 / 21:02

  Wat een handige en kleurrijke items, superleuk! En ook heel budgetproof 🙂

 7. Avatar
  Manon
  9 mei 2015 / 22:37

  Na het zien van de vlog werd ik ook wel nieuwsgierig. Leuke artikelen en mooie foto’s !

 8. Avatar
  Petra
  11 mei 2015 / 10:18

  Kun je alles bij de xenos halen? Dat kleedje lijkt me zo handig!

  • Larissa
   Larissa
   19 mei 2015 / 17:39

   Jep, alles komt van de Xenos!

 9. Avatar 12 mei 2015 / 19:47

  Oh ik wist niet dat ze zulke leuke dingen hadden bij de Xenos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: