Van Bali naar Nusa Penida!

image

Onze allerlaatste Wander-aflevering is een feit! En ik moet zeggen dat ik dat eigenlijk best wel erg jammer vind om neer te zetten, want wat was het een geweldige tijd. In deze aller laatste video gaan we wel een prachtig avontuur tegemoet: we laten namelijk het over the top en geweldige hotel op Bali achter en ruilden deze in voor slechts een dun matje en een tent midden op het strand in Nusa Penida.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Nusa Penida is een eiland net naast Bali en het is te bereiken per boot. In tegenstelling tot het toeristische Bali is dit een eiland waar je je echt meer afgelegen voelt van de rest van de wereld. En dat is helemaal niet erg kunnen wij je vertellen! Het eiland staat vol met palmbomen, het is heuvelachtig, de natuur is ongerept en er is amper toerisme (er zijn zelfs geen pinautomaten!). Op dit eiland kan je echt even helemaal offline zijn. Onze telefoons hadden namelijk helemaal geen bereik en dat vonden we zeker niet erg.

image image image image

Houd je meer van de toeristische eilanden? Of zou Nusa Penida ook wat voor jou zijn? 

Liefs, Larissa
@larissaverbon / @travellab.nl

Share:

8 Reacties

 1. Avatar 1 juli 2016 / 23:15

  Dat eiland lijkt me perfect.
  Wat een schitterende foto’s! Het straalt gewoon rust uit. Heerlijk!

  Een weekje tot rust komen op het eiland lijkt me ideaal.

 2. Avatar 1 juli 2016 / 23:27

  Hoi hoi,
  Jullie afleveringen van Wander waren echt zo leuk!
  Tara, ik vroeg me af van welk merk de bikini is die je in de laatste aflevering aan hebt?

  • Avatar
   Charlotte
   7 juli 2016 / 00:52

   Volgens mij was die bikini van Hollister of Abercrombie & Fitch, maar niet eentje van dit jaar 😉

 3. Avatar 19 augustus 2016 / 22:36

  OOh wat gaaf, Wij waren ooit zes weken op Bali en hebben dit toen niet gedaan. Maar wat ziet het er geweldig uit zeg!!

 4. Avatar
  Laurien
  5 januari 2017 / 21:19

  Zo dat ziet er gaaf uit zeg! Ik ga hopelijk dit jaar ook richting Bali! Kan niet wachten als ik zo de foto’s bekijk!

  Ik ben wel benieuwd hoe jullie alle reisspullen meenemen? Of huren jullie alles ter plekke? Ik heb een leuke backpack gevonden (https://nl.klezzer.com/8713044719532/) maar ik vraag me af of daar alles wel in past…

  Aangezien jullie veel reizen hebben jullie ook tips voor het meenemen van bagage en spullen voor onderweg?

  • Larissa
   Larissa
   5 januari 2017 / 22:30

   Hi Laurien,
   Ik weet niet precies welke reisspullen je bedoelt, maar wij hebben zelf gewoon een normale koffer gebruikt als bagage.
   Ik heb zelf geen ervaring met backpacks en backpacken dus daar kan ik je niet echt mee helpen, ik weet ook niet wat een normale grootte is voor een rugtas sorry! We hebben trouwens niets gehuurd (behalve scooters op Bali haha) maar laat het me vooral weten als je iets specifieks wilt weten! 😀

 5. Avatar 17 januari 2017 / 09:47

  Ongelofelijk mooi. Bali staat nog altijd op mijn to-do-list. Denk wel dat ik dan waarschijnlijk kies voor een toeristisch eiland met 1-2 dagen richting dit soort hotspots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: