Vlog: Kuala Lumpur, Kuching en Bali

azievlogdeel1_slider

Vandaag heb ik de eerste vlog online staan van mijn vakantie! Omdat ik me meer op de foto’s heb geconcentreerd, heb ik geen hele dagen gevlogd en juist steeds hier en daar wat stukjes. Om het toch een beetje begrijpelijk te maken en jullie het kunnen volgen, praat ik jullie door mijn ‘avonturen’ heen in de video!

Ik zie na het uploaden dat het beeld nogal knippert, vooral aan de bovenkant. I’m sorry! Ik heb helaas geen tijd meer om het allemaal opnieuw te filmen, dus ik hoop dat jullie er een beetje langs kunnen kijken en het alsnog een leuke vlog vinden.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De foto verslagen verschijnen deze week! Hierin zal ik iets meer hotspots gaan noemen en laten zien wat we zoal nog meer hebben gedaan 🙂 Hoop dat jullie de video leuk vonden!

EN: The last two weeks I was in Asia on vacation with my boyfriend! Even though I really wanted to take my time to relax and enjoy, I did manage to film some pieces that I have made into a vlog. In this video I’m showing some clips from Kuala Lumpur, Kuching and Bali. The next vlog will follow soon with more from Bali and Jakarta.  

xoxo Larissa
@larissaverbon 

Share:

22 Reacties

  • Larissa 21 september 2014 / 23:17

   Jaa te leuk he! Ik vond het vooral zo leuk dat het badkamer gedeelte eigenlijk gewoon nog in de kamer zat!

  • Larissa 21 september 2014 / 23:17

   Dankje Dhini! In de volgende video komt ook Jakarta voorbij. Vond het een erg bijzondere stad! 🙂

 1. Avatar 21 september 2014 / 14:43

  Leuke vlog, het ijsje klinkt heeeeeerlijk 🙂

 2. Avatar 21 september 2014 / 15:39

  Echt een super leuke vlog! Wat een gave beelden!

 3. Avatar 21 september 2014 / 19:54

  Ahh ik ben zo jaloers op je! Mijn droom is om naar Bali en Java te gaan 🙂
  Ziet er precies zo uit zoals mijn opa en oma er altijd over vertellen.
  Ook heel leuk gedaan dat filmpje en ik ga je hotspots zeker onthouden

  Liefs Anouk

  • Larissa 21 september 2014 / 23:18

   Aah super leuk ja om er dan ooit nog eens heen te gaan! Het was voor mij ook altijd een droom om er naar toe te gaan en het heeft zeker niet teleurgesteld. Zit nu al te bedenken wanneer ik weer terug (Bali en Jakarta) zou kunnen gaan! ;p

 4. Avatar 21 september 2014 / 20:24

  Leuk filmpje hoor! Bali lijkt me erg mooi. Goed dat je lekker vakantie hebt gehouden.

 5. Avatar
  Linda
  21 september 2014 / 20:47

  Wat leuk om dit te zien. Wat leuk dat je zelfs liet zien wat je gekocht had…ben benieuwd of de mascara oplosser ook echt werkt 🙂 en je hoed is echt super leuk. Lief dat je zelfs in je vakantie aan ‘ons’ denkt en filmt en ik ben dan ook benieuwd naar wat nog komen gaat.

  • Larissa 21 september 2014 / 23:20

   Dankje!! Ja hij werkt wel eigenlijk, maar het is niets iets van een ‘life saver’ ofzo haha
   De substantie die erin zit is een beetje olie achtig denk ik, waardoor je wel makkelijker de mascara eraf haalt. Dus vooral op dagen wanneer ik nogal veel mascara heb aangebracht of waterproof draag is het wel fijn! 🙂

 6. Avatar
  Kathelijn
  22 september 2014 / 01:06

  Haha echt leuk om te zien! Mijn vriend en ik zaten vorig jaar september ook in kuta. Naast het monument waar de aanslag was gepleegd. Ja Kuta is echt toeristisch he.. Ook heel veel aussies. Nog bij Vi Ai Pi geweest? 🙂 ik benieuwd naar de andere vlog!

 7. Avatar 22 september 2014 / 12:12

  Echt superleuk! Ik ben erg benieuwd naar het tweede deel.

 8. Avatar
  Saskia
  22 september 2014 / 12:16

  Hoi Larissa,

  Echt leuk dat je op bali bent geweest en toevallig ook, want ik ben zaterdag terug gekomen uit bali en Singapore.
  Leuke vlog!

 9. Avatar
  Monique
  5 februari 2015 / 19:18

  Haha “Kuching, dat ligt op een eiland er naast”. Je hebt het wel over Borneo dat een van de grootste eilanden ter wereld is! Maar desondanks leuke vlog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: