Deze anti-muggen crème is top + winactie!

Ik vertelde jullie laatst over mijn vakantie naar Bali en ook uitstapjes naar Jakarta, Nusa Lembongan en Nusa Ceningan en ondanks dat deze plaatsen op zich zelf al geweldig zijn om van te genieten, is er nog iets waar ik tijdens deze vakantie van heb genoten… deze anti-muggen crème! Ik vond het zulk fijn spul, dat ik er een heel artikel over heb geschreven én ook nog extra tubes heb gekocht om aan jullie weg te geven. Joehoe! 

Echt heerlijk hoor dat #islandlife, maar het grootste nadeel moeten toch wel de hoeveelheid muggen zijn. Of meer eigenlijk, de hoeveelheid mega jeukende muggenbulten die je hier oploopt. Van tevoren dacht ik ‘oh zo’n crème koop ik nog wel’ maar toen ik na de eerste dag al een tiental bulten op m’n armen, rug en benen had ben ik meteen naar de winkel gesneld voor hulp. Echt een winkel was het niet, maar zo’n soort pompstation-achtig winkeltje. Ik kan nu even niet op de naam komen, maar je snapt vast wat ik bedoel. Hierdoor was de keuze niet reuze, en kocht ik een kleine tube om überhaupt mee te kunnen beginnen: Autan Soft & Scented.

En guess what? Dit spul is gewoon geweldig! De geur is, zoals de naam al zegt, heel lekker zacht en bloemig – en dus heel prettig! Vaak hebben Deet producten niet echt een aangename geur of je ruikt overmatig naar citrus. Daarbovenop smeert de crème heel goed uit én trekt deze crème ook nog eens heel snel in waardoor je huid helemaal niet plakkerig aanvoelt en je eigenlijk al snel niet eens meer weet dat je je met een deet-product hebt ingesmeerd. Ik ben echt zo’n type die het haat vreselijk vind om zich in te smeren en het daarom liever maar niet doet, maar met deze crème heb ik echt geen probleem gehad!

autandeetcreme-3
autandeetcreme-6

In deze crème zit 17% Deet wat ik nogal weinig vond klinken en na een snelle Google-zoektocht lees ik ook dat de meeste Deet producten meer dan het dubbele aantal percentage bevatten. Máár deze crème deed (ondanks z’n lagere percentage) meteen z’n werk en ik heb de rest van de vakantie zonder muggenbulten gezeten. Dus blijkbaar is 17% gewoon genoeg!

Ik was dan wel weer zo suf om te denken dat ik de laatste paar dagen wel zonder kon, en ja hoor: ik zat meteen weer onder de muggenbulten waardoor ik je met zekerheid kan zeggen dat deze crème dus echt ontzettend goed werkt.

Omdat ik dus zo enthousiast ben over de werking, maar eigenlijk vooral over de geur en de niet-plakkerigheid van deze crème dacht ik “hier moet ik gewoon een winactie van maken voor onze bezoekers!”. Dus lijkt het jou ook fijn om niet onder die vreselijke muggenbulten te komen zitten en zo’n prettige crème uit te proberen, then it’s your lucky day!

Wat moet je doen om kans te kunnen maken?

 1. Volg ons ook via Instagram: @travellab.nl
 2. Laat een comment achter onder dit artikel dat je meedoet aan de winactie en laat ook je Instagram naam achter zodat we je kunnen bereiken!
 3. That’s all 🙂

De winactie is open t/m zondag 1 oktober 2017 en de winnaars zullen via Instagram direct gecontacteerd worden. Dus houd je inbox daar in de gaten! 🙂

Succes!

Veel liefs, Larissa
@travellab.nl / @larissaverbon

Share:

30 Reacties

 1. Avatar
  Kelsey
  27 september 2017 / 21:19

  Echt super fijn dat deze crème zo goed werkt! Ik ga in december voor 3/5 week naar Bali en dit zou echt perfect zijn! Want er is niks irritanter op vakantie dan onder de muggenbulten zitten! Ik doe graag mee aan deze winactie?! Insta : xkelssssssssssss

 2. Avatar 27 september 2017 / 21:47

  Hoe fijn lijkt me dit! Altijd als ik zomers in Finland ben wordt ik helemaal lek geprikt als ik niet die vieze deet op smeer. Lijkt me echt super om dit te kunnen uittesten! ik ben @anna.k.e op instagram. Liefs!

 3. Avatar 26 oktober 2017 / 00:50

  Die ga ik eens proberen. Gek op crèmepjes en dingetjes

 4. Avatar
  Petra Graat
  5 september 2019 / 09:33

  Ben afgelopen vakantie in Italie helaaml lek gestoken door die muggen. Voor de volgende vakantie
  Wil ik echt een goed middel tegen muggen hebben en dit wat u laat zien van autun crèmes lijkt me
  Helemaal geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: