About

Over Travellab

De zusjes Serena (33), Larissa (28) en Tara (26) gaan al sinds hun kindertijd samen op reis en de laatste jaren trekken ze er ook alleen met z’n drietjes op uit. Dat beviel hen zo goed dat ze hebben besloten om, naast hun individuele reizen, minstens één keer per jaar met zijn drieën op reis te gaan. Hun gezamenlijke passie voor reizen heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van Travellab.nl, een Nederlandse reisblog waar elke week zo’n 2 tot 3 nieuwe artikelen worden geplaatst met persoonlijke reisverhalen. Ook worden er handige reisgadgets getest, hotels gereviewed en worden de leukste hotspots en reisaanbiedingen gedeeld.

Wat Travellab zo uniek maakt, buiten het feit dat het 3 reizende zusjes zijn, is dat je hier alleen persoonlijke reisverslagen vindt. De zusjes schrijven alleen over bestemmingen die ze ook daadwerkelijk zelf hebben bezocht. Ze hebben geen gastbloggers, wat hun blog extra persoonlijk maakt en waarmee ze zich onderscheiden van de vele reisplatforms en -websites. Daarnaast heeft Travellab het grootste Nederlandse reisaccount van Nederland op Instagram, met maar liefst 25,700 actieve volgers. De foto’s krijgen ontzettend veel likes en de engagement is zeer hoog. Waar Travellab zich ook mee onderscheidt zijn hun reisvlogs, waarmee ze meer dan 220,000 YouTube abonnees bereiken. Een reisvlog is een perfecte en hele persoonlijke manier om een bestemming nóg meer tot leven te brengen. Bovendien is er geen enkele andere Nederlandse travelblog die reisvlogs creëert en verspreid onder zo’n groot publiek.

Cijfers van Travellab

  • Er komen gemiddeld 8.000 unieke bezoekers per maand op de site
  • Op Instagram heeft Travellab 29.000+ actieve volgers
  • De engagement op Instagram is hoog met gemiddeld zo’n 800 likes per foto
  • Op Facebook heeft Travellab meer dan 1700+ fans
  • Op YouTube bereiken ze een totaal van 358.000 abonnees
  • De video’s behalen gemiddeld 30.000 – 50.000 views
  • Google Rank van #1, #2 of #3 op veelgezochte reisgerelateerde zoekwoorden

Over team Travellab

Serena (33) is afgestudeerd in Molecular Biology en is sinds 2010 fulltime blogger. Ze heeft een klein jaar gewoond in College Station, een stad in het midden van Texas, USA. Sindsdien heeft ze een zwak voor cowboys en country muziek. Serena houdt net zo veel van city trips als van road trips, het ontdekken van hotspots en shopadresjes en luistert graag naar de geheime tips die de lokale bevolking haar toefluistert. Op haar travel wishlist staan Wales, Indonesië, Japan, Zuid-Korea en Thailand.

Larissa (28) is afgestudeerd in Toeristische Informatie en is nu bezig met een opleiding Integrale Veiligheidskunde. Ze heeft een half jaar gewoond in Myrtle Beach, een badplaats in South Carolina, USA. Larissa houdt van knusse cafeetjes, het ontdekken van hotspots, Sky Bars en idyllische panorama uitzichten. Op haar travel wishlist staan Zuid-Korea, Japan, Australië en Hong Kong.

Tara (26) is afgestudeerd in Voeding & Dietetiek en is dan ook een echte foodie. Een reis is niet compleet zonder de lokale gerechten te hebben geproefd. Tara houdt van het ontdekken van bijzondere restaurants, foodfotografie en luxe dineren, maar maakt net zo graag een zelf gevangen visje klaar boven een kampvuurtje. Op haar travel wishlist staan Zuid-Afrika, Australië en Indonesië.

Travellab heeft reeds samengewerkt met:

samenwerking travellab

Samenwerken met Travellab

Travellab behoort tot de top 5 persoonlijke travelblogs van Nederland, beschikt daarbij over het grootste Instagram reisaccount van Nederland en is de enige reisblog met een zeer groot bereik op YouTube. Travellab is daarom dé perfecte keuze voor het promoten van uw hotel, hotspot, vliegtuigmaatschappij of reisbestemming.

Neem contact op via het contactformulier of bel 0648636461 voor meer informatie over de mogelijkheden. Team Travellab staat u graag te woord!

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: