1 top 3 manieren

Het leuke aan onze reisblog vind ik dat wij niet alleen reisartikelen met jullie delen, maar het ook wat breder bekijken. En dat is precies waar het om gaat in dit artikel! Laatst kwam ik bij Action een leuk topje tegen -serieus Laris, mode bij Action? Ja echt!- voor het minuscule bedrag van €0,99 en ik kon het niet laten om deze te laten liggen. Waarom? Ten eerste de prijs, maar ten tweede ook omdat ik meteen zoveel opties zag met dit topje.

1top3manierencollage4

Ik heb het over dit topje, een super simpele zwarte katoenen stof (hij is er ook in andere kleuren) met elastiek bij de ruime hals, mouwen en onderkant. Door het model kan je de top op verschillende manieren dragen en dat maakt het zo’n interessant en handig topje voor op reis! Vooral wanneer je heel slim moet pakken (denk aan een weekendje weg, citytrip en zelfs backpacken), kan je niet 10 verschillende topjes meenemen maar ik snap dat je ook een beetje wilt variëren met je outfits. Daarom laat ik in dit artikel zien hoe je enkel dit ene topje op 3 verschillende manieren kunt stylen en daarmee dus heel wat ruimte in je koffer/tas kunt besparen. En je portemonnee, dat ook nog!

1top3manierencollage1

De basic tee 
Dit topje is volgens mij bedoelt om op deze manier te dragen. Hups, gewoon lekker aan en je hoeft er eigenlijk niet meer over na te denken. Het is gewoon een simpele t-shirt style maar dan met een wat wijdere hals. Combineer er een paar subtiele kleine kettinkjes bij en je bent klaar voor de dag!

1top3manierencollage2

De off-shoulder top 
Dit is persoonlijk mijn favoriete style van de 3 en dat is de off-shoulder! Omdat het topje een brede hals heeft én ook elastiek bevat, kan hij ook gemakkelijk over de schouders gedragen worden. Dit geeft het topje meteen een heel andere en wat meer sexy look. Perfect voor als je in de avond een drankje en dansje gaat doen, maar ook als je het fijner vindt om blote schouders te hebben. Let wel op dat je nog beter moet opletten met het smeren van zonnebrandcrème!

1top3manierencollage3

De asymmetrische top 
Deze asymetrische style vind ik ook  heel erg leuk en is gemakkelijk te maken. Je hebt hier wel misschien nog een veiligheidsspeld voor nodig om alles vast te zetten. Het enige wat je doet is aan 1 kant (je mag zelf weten welke kant) je arm uit de mouw te halen en door de hals te halen. Hierna houd je een lege mouw over en deze pin je naar binnen vast met een veiligheidsspeld, zodat deze niet langs je lichaam wappert. Wat je overhoudt is een sexy en comfortabel topje!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe je ook op deze manier slim kunt inpakken. Ik kocht het topje vorige week bij Action, dus ze zouden deze nog wel moeten hebben liggen. Uit mijn hoofd hadden ze deze ook nog in het wit liggen, wat uiteraard ook een hele fijne optie is.

1top3manieren_thumb

Welk kledingstuk nemen jullie altijd mee als je op reis gaat (en slim moet inpakken)? En welke style vinden jullie het leukst met deze top? 

Share:

19 Reacties

 1. Avatar
  Sas
  31 juli 2015 / 07:42

  Grappig idee! Ik vind hem op manier 1 nogal saai, maar 2 en 3 vind ik wel leuk 🙂

  Dit soort topjes verkopen ze ook standaard bij de miss stam in een heleboel kleuren. Iets duurder dan bij de action (ik geloof iets tussen de 5-8 euro) maar wel veel keuze dus en ze hebben deze altijd!

  • Avatar
   Sas
   31 juli 2015 / 07:43

   * miss etam bedoelde ik natuurlijk 😉

   • Larissa
    Larissa
    31 juli 2015 / 19:53

    Ah handig om te weten, dankjewel!

 2. Avatar 31 juli 2015 / 09:00

  Hoe je ‘m normaal draagt vind ik ‘m best saai, de off shoulder vind ik het leukst!

 3. Avatar
  Sabrina
  31 juli 2015 / 14:29

  Ontzettend leuk artikel! Zonder jullie zou ik nooit op het idee komen om ook eens een keer bij de action te gaan kijken voor leuke (en goedkope) fashionitems.
  Waar is trouwens het gestreepte rokje van dat je bij de laatste manier draagt? Die is zo tof!!

  • Larissa
   Larissa
   31 juli 2015 / 19:54

   Haha, zeker eens doen! En het rokje is van Loavies.com 🙂

 4. Avatar 31 juli 2015 / 15:06

  Super leuk! ik ga nu naar de Action (hopelijk kom ik niet thuis met nog veel meer andere dingen).

  • Larissa
   Larissa
   31 juli 2015 / 19:54

   Haha, hopelijk? Hoogstwaarschijnlijk zal je bedoelen! Althans, dat is bij mij altijd het geval haha!

 5. Avatar 31 juli 2015 / 15:31

  Origineel die derde manier! En dan hopen dat je op dag 1 niet te veel in dit topje zweet zodat je hem nog twee keer aan kan 😉

  • Larissa
   Larissa
   31 juli 2015 / 19:54

   Haha, heb je gelijk in!

 6. Avatar 31 juli 2015 / 17:48

  Oeh, leuke tip! Waar heb je dat rokje vandaan? Die vind ik heel erg leuk!

  • Larissa
   Larissa
   31 juli 2015 / 19:54

   Die is van Loavies.com!

 7. Avatar 31 juli 2015 / 19:54

  Leuk! Ik vind de 3e manier heel leuk! Staat je goed!

 8. Avatar
  jessica
  31 juli 2015 / 20:30

  Ik vind die off shoulder manier erg tof! En wow een shirtje van de action had ik niet verwacht

 9. Avatar
  Naomi
  12 augustus 2015 / 08:02

  Leuk bedacht, vooral de derde optie!!

 10. Avatar
  iris
  18 augustus 2015 / 14:41

  Naar zo’n topje net als bij manier 2 ben ik al tijden op zoek maar ik had nooit verwacht dat ze bij de action zo’n item hadden, zeker waard om even een kijkje te nemen binnenkort. 😉 xx

 11. Avatar
  Jolinde
  26 oktober 2015 / 00:21

  Ik weet nog een vierde

  • Tara
   Tara
   27 oktober 2015 / 11:20

   Echt? Vertel ik ben benieuwd!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: